Sisulla ja sydämellä sielun ja vatsan ravintoa. Saammeko esitellä: HHSSY:n Naisjaosto

Tammikuun 11. päivä v.2010 jää historiaan merkittävänä virstanpylväänä sillä HHSSY:n Naisjaosto perustettiin tuolloin. Tällä hetkellä 10-12 aktiivista jäsentä ja joukko vapaaehtoisia talkooapulaisia on huolehtinut yhdistyksen eri tilaisuuksissa ruuan valmistuksesta sekä ruoka- ja juomatarjoilusta. Naisjaosto pyrkii osaltaan tekemään jäsenistön olemisen täällä mukavaksi myös huolehtimalla kokoustilojen ja kirjaston siisteydestä. Naiset tapaavat pari kertaa kuukaudessa ja mukavan yhdessäolon lisäksi voidaan suunnitella tulevia tilaisuuksia.

Pöytäliinat eivät mene paikoilleen itsestää. Kuvat:Pirkko Pajamäki

Pöytäliinat eivät mene paikoilleen itsestään. Kuvat:Pirkko Pajamäki

Yksi perustajajäsenistä Anneli Qvist kertoo: – Olemme muonittaneet  ja kahvittaneet mm itsenäsisyyspäivän juhlia sekä yhdistyksen puurojuhlia. Ehkä kaikkein vaativin ponnistus on ollut vuoden 2012 itsenäisyyspäivän ruokatarjoilun järjestäminen aivan alusta asti. Jokainen voi miettiä, millainen logistiikka tarvitaan raaka-aineiden hankkimiseen eri puolilta kaupunkia, ruokien esivalmistelut, itse valmistus ja sitten kuljetukset juhlapaikalle. Kun toimitaan normaaleissa perhekeittiöissä, yli 130 hengelle tarkoitettu ateria vaatii kekseliäisyyttä ja oivalluksia. Jo pelkästään riittävät kylmätilat on suuri haaste. Tässä yhteydessä Anneli myös kiittää jaoston jäsenten perheisiin kuuluvia herrahenkilöitä. Esimerkiksi kaksi Pekkaa ja Jussi ovat olleet tosi suureksi avuksi antaessaan eri vaiheissa kuljetusapua.

Jaoston naisten kekseliäisyys ei rajoitu pelkästään ruumiin tarpeista huolehtimiseen. Matkan varrella syntyi Koppelokuoro, joka on lauluesityksillään hauskuuttanut yleisöä monissa eri tilaisuuksissa. Yksi bravuureista on Martan ja Tyynen tunnetuksi tekemä ”Kuumat aallot”. Se ei jätä ketään kylmäksi ja siinä on sanomaa!

Noi on aktiivijäsen ja laulaa myös Koppelokuorossa

Noi on aktiivijäsen ja laulaa myös Koppelokuorossa

Naisjaosto toivottaa kaikki yhdessä tekemisestä kiinnostuneet naiset tervetulleeksi joukkoon. Minkäänlaisia ammatillisia vaatimuksia ei ole. Tarjolla on mukavaa naisenergiaa sekä yhdessäoloa ja sitten kun kääritään hihat, oikeaa tekemistä. Kysy vaikka Annelilta 0853 790432 tai Pirkolta 0829 758067.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s