Yrttistä thaisaunaa tarjolla Hua Hinissa, katso myös videoklippi

Pekka Veneskoski kertoi seuraavaa:
Thaimaalainen yrttisaunatilaisuus järjestetään halukkaille Soi 116 lähellä olevassa temppelisaunassa. Kyseessä on munkkien lämmittämä sauna, missä ulkona tulisija jossa muuripadassa keitetään yrttilientä ja höyry johdetaan kahteen saunaan, toinen miehille ja toinen naisille.

Oleskelu puolesta tunnista tuntiin yrttihöyryssä tekee hyvää sielulle ja kropalle. Samaa lientä juodaan sisäisesti ja keho puhdistuu samalla. Munkit lämmittävät yleisen saunan viikonloppuisin klo 15 eteenpäin pari tuntia ja maksu on vapaaehtoinen, yleensä 100 THB.
Munkit lupasivat lämmittää sen meille viikolla yksityistilaisuutena 2000 THB hinnalla ja mukaan mahtuisi noin 10 naista ja 10 miestä, jolloin hinta olisi 100 THB hengeltä.
Varustuksena olisi naisilla shortsit ja t paita ja vaihtovaatteet, koska saunominen paikalliseen tapaan tapahtuu vaatteet päällä. Miehille riittää shortsit ja vaihtovaatteet. Kannattaa ottaa omaa vettäkin mukaan ja pyyhe ja hyvä lisäksi pieni rätti, jota voi kostutettuna pitää naamalla jos alkaa yskittään. Munkeilla on kyllä juomavettä tarjolla.
Ajattelin, että halukkaat voisivat ilmoittautua kotisivuilla ja kun on riittävä määrä on koossa, kävisimme varaamassa ja sitten ilmoittaisimme ajankohdan mukaantulijoille.

Mikäli ei ole omaa kulkupeliä, voisin Varikolta ottaa autokyytiin porukkaa.
Jos on kysyttävää, voi ottaa yhteyttä Riittaan tai minuun puh. tai meililla.

Kun haluat ilmoittautua yksityistilaisuuteen, paina alla olevaa ”Kommenttitäppää” ja kirjoita vastauslaatikkoon nimesi ja montako mies- tai naispuolista saunojaa on tulossa.

Juha Kalenius lähetti videoklipin saunasta:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s