HHSS Golf Mestaruus- ja Seppo Tikkalan 70-vuotis juhlakilpailut

Ensimmäisistä kiertopalkinnoista kamppailtiin HHSS Golf Mestaruuskilpailussa joka samalla oli joukkueemme johtajan Seppo Tikkalan 70-v juhlakilpailu. Kilpailu järjestettiin Lake View Golf & Resortissa kuuman sään vallitessa ja verottaessa kilpailijoiden voimia. Maaliin kuitenkin päästiin ja kärkipään tulokset olivat melko tasaväkisiä.

Miesten sarjan voiton vei ja kiertopalkinnon vuodeksi sai haltuunsa Veijo Myllyoja. Naisista voiton vei Elina Kojo saaden myös oman kiertopalkinnon haltuunsa vuodeksi. Mainittakoon että päivänsankari Seppo Tikkala jäi vain pisteen päähän voittajasta ollen näin toinen, kolmanneksi miesten sarjassa tuli Risto Turpeinen. Naisten sarjan toinen oli Eila Högsten ja kolmantena Mervi Karhu. Onnittelut voittajille ja kaikille osallistujille jännittävästä kilpailusta.
Kilpailun päätteeksi Seppo tarjosi kaikille herkulliset synttärikakkukahvit. Seppoa muistettiin puhein ja lauluin sekä lahjoin ja kiitoksen sanoja ei säästelty. Seppo on pyyteettömästi ja voimiaan säästämättä uurastanut seuramme eteen ja saanut osallistujamäärät kasvamaan nollasta lähes sataan reilun vuoden aikana. Hän on ideoinut meille mielekkäitä pelimuotoja ja pitänyt kaiken hienosti hanskassaan. Seuraan on ollut helppo tulla ja pelata mukavassa suomalaisyhteisössä. Lyhemmän aikaa täällä vierailevat ovatkin hämmästelleet kuinka upea ja mukava seura meillä on. Toivotaan että toiminta jatkuu yhtä innokkaana jatkossakin, tiedetäänhän kuitenkin että jokainen harrastus vaatii oman, hyvän ja innostuneen johtajan ja meidän onneksi se on Seppo Tikkala. Kiitos Seppo ja onnea ja voimia tuleville vuosille. Teksti Maria Ahlholm, kuvat Vesa Lihavainen.

Seppo Tikkala ja seuran lahjan luovuttaja Seppo Rintala.

Seppo Tikkala ja seuran lahjan luovuttaja Seppo Rintala.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s