Golfareiden kesäkisa Nurmijärvi Golfissa 27.7.2017

HHSS Golfarit kokooontuivat 36 pelaajan voimin viettämään laatuaikaa ja kisailemaan Nurmijärvelle. Joukkueenjohtaja Seppo Tikkala oli laatinut listat ja Seppo Rintala oli kaikkien muiden järjestelyjen lisäksi tilannut kesän lämpimimmän päivän meille Hua Hinin lämpöön tottuneille.
Pelattiin naisten ja miesten sarjat pistebogeyna ja 4 x lähemmäs lippua kisa sekä pisin aloituslyöntikisa. Nurmijärven kenttä vaati erityistä keskittymistä avauslyönneissä ja pitkälyöntisillä pallojen etsinnässä kärsivällisyyttä. Mielenkiinto säilyi koko kierroksen ajan ja kenttä oli upeassa kunnossa.
Naisten sarjan voiton vei Elina Rintala 37 pisteellä ja miehet voitti Valtteri Karlsson 38 bogeypisteellä. Lähemmäs lippua pääsivät Eila Högsten, Erkki Kareskoski sekä Elina ja Seppo Rintala. Pisimmän aloituslyönnin draivasi Seppo Rintala.
Herkullinen lounas nautittiin klubtalolla. Palkintojen määrä oli runsas ja molemmissa joukkueissa palkittiin 5 parhaiten pelannutta sekä erikoiskisat.
Seuraavan kerran tapaammekin lokakuusta lähtien Hua Hinissa ja siellä meillä onkin jo paljon uusia kujeita tulevalle kaudelle.

Kuvia tapahtumasta on tallennettu kuvagalleriaan Golftapahtumat ja siellä kansio Kesäkisa Nurmijärvellä 27.7.2017.

Loppukevennys:
”Jos se menee oikealle, se on slaissi. Jos se menee vasemmalle, se on hukki. Jos se menee suoraan, se on ihme.” T. Shirt

Kirjoitti Maria Ahlholm

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s