Uusi retki Prachuapkirikhaniin 13.-15.12.

Apu Antti ja Neuvova Nicky ovat menossa Prachuapiin n. 100 km etelään Hua Hinista ja ottavat mielellään matkaseuraksi muitakin. Kyseessä on ns. reppureissu eli matkanjärjestäjää tai opasta ei ole, vaan jokainen ostaa itse junalippunsa, maksaa majoituksensa ja ruokansa ym. Jokainen matkustaa omalla vastuullaan. Apu ja Neuvova eivät veloita mitään, ainoa vaatimus on yhdistyksemme jäsenyys.
Matka alkaa Hua Hinin rautatieasemalta, jonne kokoonnutaan klo 11.30, juna lähtee 11.45 ja junalippu maksaa 19 THB henkilöltä, paluu 15.12. junalla klo 9.57 ja Hua Hinissa oltaisiin takaisin noin klo 12.
Kohteet, joihin tarkoitus on tutustua ovat mm. Temppelivuori lähellä Prachuapin beachia, jossa kiivetään 400 porrasta temppelille, jostava näköala. Kansallispuisto noin 6 km kävellen tai pyöräillen, Viikonloppumarkkinat rannalla, Ilmavoimien ranta Ao Manao noin 5 km päässä, passi on oltava mukana, sitä tarvitaan myös majoituksessa. Alueella on lentokenttämuseo, vanhoja lentokoneita ja erikoinen apinayhdyskunta, joita voi syöttää, eivät ole kiukkuisia. Majoitusvaihtoehtoina suosittelemme Montalay Hotel lähellä rantaa, huone 420 THB, Antin suosikki tai Hadthong hotel, huone 1200 THB sis. aamiaisen ja uima altaan käytön. Montalay on 100 m laiturilta ja Hadthong 350 m laiturilta . Jos haluaa, voi tietysti majoittua muuallekin.
Apu ja Neuvova ovat helpottamassa junalippujen hankintaa, majoitusta ja suunnistamista, jottei kielikynnyskään ole liian korkea mukaan lähtemiseen.
Polkupyöriä saa vuokratuksi 50 THB vuorokausi, joten ei tarvitse välttämättä kävellä. Mm. armeijan rannalla Ao Manaossa on turvallista pyöräillä, kun siellä on pyöriä varten oma kaista ja autoliikennettä harvassa.
Antin video viime lokakuulta matkasta löyty:

Marraskuun yhteinen retken video löytyy:

Lisätietoja ja ilmoittautuminen mukaanvain 14 ensimmäistä Antille
+66972428710 tai anttisapenttila@gmail.com

P.S. ehdimme lauantaina 15.12 mainiosti vielä puurojuhlaan klo 17

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s