Ennakkotieto: Kevään retkikohde Ayutthaya 13.-14.2.

Huahininseudunsuomalaisten kevään 2019 retkikohde on Thaimaan entinen pääkaupunki Ayutthaya (Ajuttaja), joka sijaitsee 80 km Bangkokista pohjoiseen. Ayutthaya tarjoaa kävijöille menneen maailman loistoa, josta muistuttavat rauniot Unesco on julistanut maailman kulttuuriperinnöksi.

Aytthaya eli ”voittamaton kaupunki” oli 1600–luvulla miljoonan asukkaan kaupunki. Se oli yksi maailman suurimmista ja väkirikkaampi kuin aikansa Lontoo. Se oli verrattavissa koossaan ja rikkauksissaan Pariisiin. Burmalaiset polttivat kaupungin maan tasalle vuonna 1767. Jäljelle jäivät vain Buddha-patsaat ja temppelien savuavat tornit.

Ayutthaya sijaitsee kolmen joen risteyksessä. Kaupungin keskusta jää saarelle, jossa myös historiallinen puisto kymmenine palatseineen ja temppeleiden raunioineen sijaitsee.

HHSS varaa jäsenilleen yhden yön matkan ke 13.- to 14.2: Hua Hin – Ayutthaya – Bangkok – Hua Hin.

Lähtö bussilla klo 6.00. Saapuminen Ayutthayaan noin klo 11, jonka jälkeen tutustuminen kahteen historialliseen temppeliin. Iltapäivällä klo 13 lounasristeily Bangkokiin – matkalla on paljon nähtävää. Aiemmin risteilyn tehneet kehuvat sitä reissun kohokohdaksi. Ristelyalus saapuu Bangkokissa River City –ostoskeskukselle. Majoitus varataan Narai-hotellista tai vastaavasta. Ilta ja seuraava aamupäivä vapaata ohjelmaa. Klo 13 lähtö Hua Hiniin. Matkalla on mukana englantia puhuva paikallisopas/ryhmänjohtaja.

Matkan hinta (minimi 30 matkalaista), kun HHSS maksaa bussimatkan:

  • 3100 THB/hlö 2-hengen huoneessa
  • 4050 THB/hlö 1-hengen huoneessa
  • Extrapeti huoneeseen 1000 THB.
  • Yöpyminen Narai-hotellissa (tai vastaavassa riippuen varaustilanteesta)

HUOM: Tämä siis tiedoksenne ennakkoon, että voitte jo varata ajankohdan kalenteristanne. Vielä ei voi ilmoittautua. Tarkempi kutsu sekä ilmoittautumis- ja maksuohjeet tulevat ennen Joulua.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s