Tuplajuhlat iloisissa merkeissä

Hua Hinin seudun suomalaisten 10-vuotisjuhla ja samalla Uuden Varikon avajaiset sujui perjantaina 11.1. 2019 varsin mukavissa merkeissä. Vaikka paikalla ollut väkimäärä ylitti reilusti odotuksemme, tungosta ei oikeastaan ollut missään vaiheessa – kiitos yleisön, joka noudatti toivomustamme ja saapui paikalle sopivassa tahdissa.

Pj Hilkka Marjakaarto toivotti vieraat tervetulleeksi, välitti entisten puheenjohtajien Anssi Ollikkalan ja Juha Hallenbergin onnittelut sekä muut sähköisesti saapuneet onnittelut ja otti vastaan Ruotsi-seuran ja monien muiden onnittelut kukkatervehdyksineen.

Toki piipahdettiin tovi seuran historiassakin. Pekka Veneskoski kertoi omasta ja vaimonsa Riitan osuudesta suomalaisten auttamisessa ja välitti myös Juha Hallenbergin muistelut mm. kotisivujen rakentamisen haasteista. Myös talkooporukan ja harrasteryhmien vetäjät käyttivät omat puheenvuoronsa ja innostivat uutta porukkaan tulemaan rohkeasti mukaan.

Illan tunnelma oli välitön ja iloinen heti alusta lähtien. Muusikkoduo Jenny & Jesper sai sen viimeistään kattoon ja porukan tanssin pyörteisiin. Näin ovat Uuden Varikon ulko- ja sisätilat läpäisseet lähes 200 jalkaparin testin. Tästä on hyvä jatkaa!

HHSS hallitus kiittää kaikkia juhlaan osallistuneita ja juhlan järjestelijöitä. Suuren kiitoksen ansaitsee myös ruokapöydän antimet urakoinut puuhanaisemme Noi joukkoineen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s