HALLITUKSEN PÄÄTÖSTEN TIEDOTTAMINEN JÄSENILLE

Yhdistyksemme hallitus on 21.1. kokouksessaan päättänyt tiedottaa hallituksen päätöksistä kotisivulla tarpeen mukaan. Tulevaisuudessa siis kaikki jäsenet saavat tiedon päätöksistä heti, kun pöytäkirja on tarkastettu.

Muutamia vuodenvaihteen aikoihin tehtyjä tärkeimpiä päätöksiä tiedoksi näin jälkikäteen.

Vuodenvaihteen tienoilla meillä oli kaksi kovaa koitosta eli muutto ja juhlat. Koska näiden tiimoilta on esiintynyt joitakin huhuja, todettakoon lyhyesti, että muuton osalta hallitus teki kirjallisen suunnitelman, hyväksyi sen ja samalla valitsi vastuuhenkilköt joka osa alueelle. Muutto toeutettiin suunnitelman mukaisesti.
Hallitus myös yksimielisesti päätti yhdistää 10 vuotisjuhlan ja uuden Varikon avajaiset, vahvisti sille ohjelman, päätti ostaa ruokapalvelun Noilta, paitsi Riitta ja Annukka valmistivat perunasalaatin ja Pekka hommasi siat ja niiden grillaajat. Talkooväki hoiti kalustuksen, hankinnat, äänentoiston, Iceboxit ja juomien kylmennyksen sekä auttoi ruokaja juomahommissa sekä hoiti seuraavana päivänä kalusteiden siirrot ja siivouksen. Positiivisesta palautteesta päätellen muutto ja juhlat menivät lähes täydellisesti. Kiitos vielä kerran kaikille kumpaankin osaan osallistuneille.
Hallitus on hyväksynyt yhteislauluiltojen pitämisen Varikolla tietyin ehdoin.
Hallitus on päättänyt hankkia ja vuokrata säilytyslaatikoita jäsenille sekä ottaa polkupyöriä säilytykseen kesäajaksi.
Päätettiin infotilaisuuden pitäminen ja vuosikokous Krua Nai Suanissa. Pekka V valittiin hoitamaan kutsu kotisivulle, suurlähetystöstä ja Immigrationista puhujat ja sopimaan suurlähetystön kahvitarjoilusta. Talkooväki hoitaa kahvituksen.

Edellä tärkeimpiä päätettyjä asioita. Tulevaisuudessa kaikki päätökset pyritään tiedottamaan heti päätöksen jälkeen.

Kaikki jäsenet voivat tehdä tietysti hallitukselle ehdotuksia ja ne varmasti käsitellään ja päätös tiedotetaan. Olisi toivottavaakin, että ehdotukset tehtäisiin nimenomaan hallitukselle, koska muutoin niitä käsitellään vain eri kuppiloissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s