Kirjasto kutsuu lainaamaan ja lukemaan

Varikon kirjasto on talkoiltu muuton jäljiltä kuntoon. Kirjailijan sukunimen mukaisessa aakkosjärjestyksessä olevia niteitä kirjastosta löytyy jo noin 3000 kappaletta. Suurin osa dekkareita ja rakkautta, mutta paljon muutakin.

Kirjastossa on myös pieni kokoelma ruotsinkielistä kirjallisuutta sekä suomen- ja ruotsinkielisiä lastenkirjoja. Tietokirjoja sen sijaan on niukasti. Niitäkin kysellään. Tutkailkaapa siis hyllyjänne seuraavalla kotimaan matkalla ja ottakaa tarpeettomaksi käyneitä tietokirjoja ja elämäkertoja mukaanne, jos laukuista löytyy tilaa ja painoista varaa. Toki kaikki muutkin kirjalahjoitukset otetaan mielihyvin vastaan. Ahkerassa käytössä olevia kirjoja joudutaan säännöllisin väliajoin poistamaan, joten kaksoiskappaleita tarvitaan.

Kirjaston dvd-kokoelma käsittää tällä hetkellä yhteensä noin 200 suomen-kielistä ja kansainvälistä elokuva- tai musiikkitallennetta. Nekin ovat kaikkien lainattavissa, kuten myös cd-levyt.

Kirjastoa käytetään omatoimiperiaatteella. Lainaukset ja palautukset merkitään itse vihkoon ja  kirjat palautetaan hyllyyn omalle paikalleen. Kirjasto on avoinna Varikolla  maanan-taisin ja keskiviikkoisin kello 10–12.

Suurkiitos Mirja ja Eija kirjaston järjestämisestä, hienoa työtä!  Mirjalle kiitos valmiista jutusta.

Mainokset

2 responses to “Kirjasto kutsuu lainaamaan ja lukemaan

  1. Pirkko Pajamäki

    Olipa ilo käydä kirjastossa, vaikka tällä kertaa en itse lainausta tehnytkään.
    Kirjasto on nyt siisti ja järjestyksessä ja mikä parasta saimme kirjavinkkejä/lukusuossituksia ja taustatietoja kirjoista ja kirjailijoista.
    Kiitokset näille kahdelle uurastavalle ja osaavalle ladylle.

  2. Hienoa työtä, Kiitos

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s