Galleria

Eduskuntavaalien ennakkoäänestys 4.-5.4.2019

Suomen Tasavallan eduskuntavaalien mukainen ennakkoäänestys on mahdollista myös Huahinin seudun suomalaisten kerhotalolla
4. – 5. 4. 2019, klo 9-18.
Osoite: 252/6, Soi 94/1, Phet Kasem Road, Hua Hin, Prachuap Khiri Khan 77110 Thailand. HUOM: Googlen karttaan merkitty nimellä Uusi Varikko.

Äänestys tapahtuu Suomen suurlähetystön valvonnassa virallisten ohjeiden mukaan. Vuoden 2019 eduskuntavaaleissa äänioikeutettu on asuinpaikkaan katsomatta jokainen Suomen kansalainen, joka viimeistään vaalipäivänä täyttää 18 vuotta. Äänioikeutettuja ovat siten 14.4.2001 ja sitä aikaisemmin syntyneet Suomen kansalaiset.

Äänestäjä on velvollinen esittämään vaalitoimitsijalle selvityksen henkilöllisyydestään (henkilöllisyystodistus). Henkilöllisyyden voi todistaa voimassa olevalla passilla, poliisin antamalla henkilökortilla, ajokortilla tai kuvallisella Kela-kortilla. Henkilöllisyys voidaan todeta myös ulkomaisesta virallisesta henkilöllisyystodistuksesta.

Väestörekisterikeskuksen lähettämä ilmoituskortti ”Ilmoitus äänioikeudesta” nopeuttaa äänestämistä, joten ole hyvä ja ota se mukaasi. Voit äänestää toki ilman kyseistä ilmoituskorttiakin.

Äänestäjille tarjotaan vaalikahvit!
Tervetuloa äänestämään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s