Jäsenmatka Kuala Lumpuriin 12.-14.2.2020

Yhdistys järjestää jäsenmatkan myös tällä kaudella. Tällä kerralla suuntaamme etelään Malesian pääkaupunkiin. Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii All Around Asia ja Hanna.
Matkaan sisältyy edestakainen lento Hua Hinista Kuala Lumpuriin, lentokenttäkuljetuksineen, tulopäivänä iltaretki, seuraavan päivän kokopäiväretki sisältäen lounaan ja yöpymisen kahden hengen huoneessa aamiaisineen.
Hotellivaihtoehtoina, hinnat kahden hengenhuoneessa, Cosmo Hotel 4140 t hb, Hilton Garden Inn, 4620 thb, Ibis KLCC 4620 thb ja Swiss Garden 4710 thb. Lento edestakaisin 4000 THB hengeltä.
Matkaohjelma seuraavassa. Saapuminen KL 14.35, iltaretki klo 17, mm.kuninkaan palatsi, moskeija, sulttaanin rakennus, kiinalaiskaupunki ja Petronas eli Twin Tower. Päiväretkellä mm. kirkkoja, temppeleitä, museoita ja muita tarpevyyksiä. Retken aikana syödään lounas ja aikaa on käydä ostoksillakin. Retkillä on englanninkielinen opas. Kotiinpaluu 14.2. aamulennolla.
Ilmoittautumiset Hilkalle 0897687643 tai sähköpostilla hilkka.marjakaarto@gmail.com 7.1.2020 mennessä. Aikataulu on tiukka lentovarausten vuoksi. Hilkalle myös maksut.

Mikäli ilmoittautuneita alle 20, hinnat voivat muuttua jonkin verran.

HUOM. Antakaa Hilkalle myös kopio passistanne, koska hän tarvitsee me lentovaraukseen. Mikäli teillä on epäselvää mahdollisesti tarvittavasta re entryluvasta, viisumista yms. ottakaa yhteyttä Pekkaan no 0860175301

2 responses to “Jäsenmatka Kuala Lumpuriin 12.-14.2.2020

  1. riittaveneskoski

    lähetä vaikka meille riitta.veneskoski@gmail.com ja toimitan eteenpäin.

  2. Henrik Lindholm

    Hei,
    Olen vielä suomessa, lähtisin mielelläni mukaan, voinko lähettää kopion passista sähköpostin liitteenä jollekin?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s