Terveisiä kirjastosta

Varikolla (Soi 94/1) sijaitseva kirjasto on järjestelty uudelleen. Kirjalahjoituksia on tullut paljon, kiitos niistä. Suosituimpia kirjoja on vuosien mittaan kertynyt niin monta kappaletta, ettei kaikkia ole mahdollista säilyttää kirjaston hyllyissä. Ylimääräiset kirjat on lahjoitettu Fin Cafe & Bakeryn kirjastoon (Soi 94) ja ovat sieltä kaikkien halukkaiden lainattavissa. Kaikkein huonokuntoisimmat kirjat on poistettu.
Kirjalahjoituksia otetaan edellään mieluusti vastaan. Elämäkerrat ovat hyvin kysyttyjä. Valikoimiin on kaivattu myös suomi-thai-suomi sanakirjaa. Jos sellainen löytyy yhteiseen käyttöön, otetaan kirja ilolla vastaan kuten kaikki muutkin lahjoitukset. Lahjoituskirjat voi jättää niille merkittyyn paikkaan hyllyn päälle.
Kirjalainat merkitään lainausvihkoon, samoin palautuspäivät. Vihkomerkintöjen perusteella laaditaan tilasto lainausten määrästä. Laitathan palauttamasi kirjan hyllyyn omalle paikalleen. Näin seuraavan lainaajan on helpompi etsiä ja löytää haluamansa kirja.
Kirjasto on pääsääntöisesti auki maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 10-12. Aukioloajat ja poikkeamat löytyvät yhdistyksen nettisivuilta.

Hyviä lukuhetkiä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s