Yhteenveto, kevät 2021

Tervehdys kaikille
Olemme viettäneet hiljaista mutta toimeliasta kevättä 🙂 Nyt on ilmeisesti aika aloittaa kesäloma, odottelemme innolla syksyä, kun matkustukseen liittyvät rajoitukset poistuvat pandemian kurituksen jälkeen. On suomalaisia matkailijoita ollut täällä kuitenkin ”muutama”, karanteenin käytyään. Nyt heistä osa jo suunnistaa takaisin kylmään ja märkään Suomeen, joten hyvää kesää vaan heillekin. Täällä lämpö on nyt päivisin noin 35C.
Toki meitä vakituisia asukkaita on entinen määrä, en tiedä ketään luovuttajaa.
Olemme yhdistyksemme puitteissa tehneet yhden matkan Kantchanaburiin (kiitos Hanna järjestelyistä) ja lisäksi tapailleet aamukahvittelujen merkeissä. Siinäpä toimintamme.
Meillä on nyt 2021 maksaneita jäseniä 152! Iso kiitos kaikille kannatuksesta.
Hua Hin ei suinkaan ole poistunut maailman kartalta, vaikka turistien määrä onkin romahtanut. Tietojeni mukaan noin 30% hotellien kapasiteetista on käytössä, osa on sulkenut kokonaan (tosin tähän on isona syynä valtion antama tuki suljetuille paikoille). Kaikki perinteiset ruokamarkkinat (Cicada, Soi 88, Dinosaurus, jne) ovat edelleen auki. Samoin suosituimmat ravintolat, myös ”Suomalaiset” paikat: Jorma, Petri, Noi, Erkki, Harri, Sipi, Dan…
Sinänsä Hua Hin yöelämä on hiljentynyt ja samalla muuttanut hiukan muotoansa. Hiltonin kulmilla on moni yrittäjä lopettanut toimintansa, mutta ei kaikki! Saas nähdä virkistyykö uudestaan kun rajat aukeavat. Uusi bile/kalja/karaoke/biljardi keskittymä on nyt Soi 94, radan varressa. Käsittääkseni saanut jo varsin hyvän suosion.
Hua Hin on tilastojen mukaan turvallinen paikka Covid-19 suhteen. Tiedossani on 2 tartuntaa vuoden aikana ja rokotukset ovat nyt jo Thaimaassa käynnissä (ei vielä täällä), jopa meidän ”valkonaamojen” pitäisi saada piikki, tosin en vielä tiedä milloin ja mihin hintaan. Sitä odotellessa, otan kyllä heti kun saa.
P.s. Kuninkaamme on nyt täällä kesälomalla, siispä kaikki paikat on puhdistettu ja pesty, keskustan kadut korjattu…koko viikon olen seurannut kun helikopterit lentää tänne, kulkevat just asuntoni ylitse, varmaan pari lentoa per tunti.

Lopuksi vielä iso kiitos Noi, olet pitänyt huolta tiloistamme, siivonnut ja hoitanut kahvitteluhetkemme.

Ollaan yhteydessä, hyvää kesää kaikille, missä olettekin
Yhdistyksemme puolesta
Pertti

5 responses to “Yhteenveto, kevät 2021

 1. Kaija Sandt

  Minä olen aika uusi täällä Hua Hinissa ja haluaisin maksaa jäsenmaksun. Voisiko sen maksaa paikalliselle tilille?
  T. Kaija

 2. kyösti karjalainen

  Hyvää Pääsiäistä sinne,missä vain luterilaiset sitä juhlistaa.Hanget ovat vielä korkealla täällä Pohjanmaan ja Keski-Suomen rajalla ja haluttaisi päästä jo siellä käymään,mutta kun ei niin ei.rokotukset ikäihmisille on kunnossa,toista odotellaan kolmen kuukauden päästä.Politikot kiistelevät ja yritykset ovat konkurssin partaalla,minkäs teet,päivä kerrallaan.Kiitos tiedotuksesta Hua Hinin tilasta ja tapahtumista.Nauttikaa,ehkä mekin vielä jonain päivänä!

 3. Anne Saarikko

  @posti muuttunut 1.4
  annesaarikko1@gmail.com
  Vanha poistuu käytöstä.

  Muuta osoite

  Ystävällisin terveisin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s