Jännitystä ilmassa

Pääministeri puheessaan vahvisti, että 1.11. alkaen turistit tietyistä ns. turvallisiksi katsotuista maista saavat tulla Thaimaahan ilman karanteenia ja puheessaan mainitsi, että vähintään 10 maata on tässä vaiheessa mukana ja mainitsi esimerkkeinä USA, UK, Singapore, Kiina ja Australia. Julkisuudessa on ollut ehdotettujen maiden lista, jossa on pääministerin mainitsemien lisäksi Venäjä, Pohjoismaat ml. Suomi sekä Saksa. Huomenna torstaina pitäisi julkistaa lista maista, joista voi saapua ilman karanteenia. Toiveissa on, että pohjoismaat olisivat mukana. Huomenna olemme viisaampia. Todennäköisesti joka tapauksessa ennen matkaa pitää olla enintään 3 vuorokauden ikäinen negatiivinen RT-PCR testi ja pitää hakea etukäteen COE, jossa tarkistetaan, että on laillinen täysi rokotus. Sitä varten ei riitä EU rokotustodistus, vaan pitää olla myös todistus ekan piikin antopäivästä. Huomenna sitten lisää uutisia toivon mukaan.

Advertisement

4 responses to “Jännitystä ilmassa

 1. Ainakin Hus-alueella saa Maisasta rokotustiedot ekasta ja tokasta piikistä eränumeroineen. Kielen saa muutettua oikeasta yläkulmasta maapallon kohdalta englanniksi.

 2. soinituomogmailcom

  On ihan satavarmaa etten tuohon pelleilyyn lähde mukaan. Jos rokotustodistus ei riitä niin pitäköön thait coronansa ihan rauhassa.

 3. riittaveneskoski

  Rokotuspaikalta voi pyytää erillisen todistuksen englanniksi. Omakannassa voit mennä omiin terveystietoihisi ja sieltä löytyvät kaikki tiedot ekasta piikistä. Googlen käääntäjällä voit sitten kääntää sen englanniksi ja liittää rokotustodistukseesi. Tämä varmaan riittää. Aikaisemmin EU rokotustodistus riitti, mutta Bangkokista tuli uudet ohjeet Royal Thai Embassylle Helsinkiin, mihin uusi vaatimus perustuu.

 4. Rauno Heinonen

  Mistähän sellaisen rokotustodistuksen voi saada Suomessa mistä näkyisi ensimmäisen piikin antotiedot.
  Kanta todistuksessa on vain toisen piikin tiedot.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s