Kirjaston kuulumisia

Valikoima on täydentynyt uusilla lahjoituksilla. Niille on nyt oma hylly. Aineiston paikkoja on lisäksi vaihdettu niin, että muistelmat, elämäkerrat, tietokirjat, vieraskielinen kirjallisuus ja lasten kirjat löytyvät nyt käytävän hyllystä ja muu aineisto kahdesta kirjastohuoneesta tuttuun tapaan kirjailijan sukunimen mukaisessa aakkosjärjestyksessä.  

Suomi-Seuran kirjaston aineisto on joulukuun aikana käyty läpi. Hyllystä on poistettu jonkin verran huonokuntoisia kirjoja sekä kakkoskappaleita, ja näin kirjat on saatu paremmin esille ja helpommin saataville. Poistojen jälkeen kirjastossa on kaikkiaan 2700 eri kirjaa.

Parin viime vuoden lainausmäärät ovat jääneet vaatimattomiksi, koska meitä suomalaisia on ollut täällä vähän. Tänä syksynä vihkoon kirjattujen lainausten määrä näyttää piristymisen merkkejä. Syys-joulukuun aikana kirjauksia on kertynyt 79 kappaletta, kun niitä tammi-maaliskuussa oli vain 36. Vaan vielä on matkaa edelliseen ”normaaliin” vuoteen 2019, jolloin lainauksia kertyi kaikkiaan 678. Siihen varmaan pääsemme taas vuonna 2023 – eikö niin.

Seuraavan kerran kirjasto on avoinna keskiviikkona 4.1.2023 kello 10–12. Jatkossa lainaamaan pääsee seuran aamukahvien aikana sekä aina, kun Varikolla on muita tapahtumia. Kirjalahjoituksia voi edelleen jättää niille varattuun paikkaan käsittelyä varten. 

Terveisin Eija ja Mirja 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s