Vuokralle tarjotaan

Tälle sivulle voi yhdistyksen jäsen laittaa ilmoituksen veloituksetta. Kirjoita ilmoituksesi siinä muodossa kun haluat sen julkaista sivun alaosassa olevaan “Vastaa” laatikkoon. Lisää yhteystietosi ja lähetä meille. Ilmoitus pidetään Markkinapaikalla kuukauden, jonka jälkeen se poistetaan. Ilmoitus uusitaan eri pyynnöllä.
HUOM! Kun ilmoitat näillä sivuilla ensimmäistä kertaa, viestisi ei tule näkyville välittömästi vaan viiveellä.

Advertisement

3 responses to “Vuokralle tarjotaan

 1. Kari Jokinen

  Lisäys Kari Jokisen ilmoitukseen. Nettiosoite siis k alaviiva l alaviiva jokinen@hotmail.com. Siis alaviivat eivät ole näkyvissä kokopitkän sinisen viivan takia. Ei mitään välilyöntejä.

 2. Kari Jokinen

  Vuokrattavana todella siisti ja korkeatasoinen asunto hyvällä alueella osoitteessa 112 Residence noin 4 km keskustasta etelään. Kuvia näkee katsomalla yllänäkyvästä osoitteesta. Asunto on 100 neliötä: olohuone + keittiö, 2 makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta ja suuri, varjoisa terassi. Jokaisessa alueen 8 talossa on 4 huoneistoa ja tämä on alakertahuoneisto. Ympärivuorokautinen vartiointi ja muurit ympärillä. Iso uima-allas. Asunnon varustelu korkeatasoinen ja käytössä 3 polkupyörää. Asunto käytettävissä elokuun alusta 15. tammikuuta 2020 asti tai sopimuksen mukaan. Edullinen hinta. Ota yhteyttä nettiosoitteella k_l_jokinen@hotmail.com (k alaviiva l alaviiva jokinen@hotmail.com. Siis alaviivat eivät ole näkyvissä kokopitkän sinisen viivan takia. Ei mitään välilyöntejä) tai +46706373206.

 3. Pekka Heikkinen

  Useita taloja uima-altaineen tarjotaan vuokralle. Talot sijatsevat eri puolilla Hua Hinia.
  Yhteystiedot: nnoi367@gmail.com puh:0989953790

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s