Karaoke

Missä suomalainen liikkuukin, kultturi seuraa hänen mukanaan. Hua Hinissä se ilmenee mm. suurena kiinnostuksena karaokelaulantaan ja –tanssiin. Seuraavassa yksityiskohtaisempaa tietoa.

Tarkoitus: Karoketilaisuudet ovat viihteellisiä ja tarkoitus on koota suomalaisia yhteen, tutustumaan toisiinsa ja elävöittää lomanviettoa kaukana kotoa ja voihan se helpottaa mahdollista koti-ikävääkin. Yhdistyksellä on omat karaokelaitteet ja kaikki halukkaat pääsevät esiintymään sekä tietysti myös tanssimaan suomalaisia suosikkikappaleita. Jäsenemme tekevät itse tapahtuman, mutta tutustumaan saapuneita vieraitakaan emme aja pois. Laulettavia kappaleita on yli kaksi tuhatta ja lisäksi englanninkieliset sekä ruotsalaiset. Illan aikana ehditään esittää noin 60 kappaletta.

Aika: Kerran viikossa viikonloppuna. Jonkin ravintolan kanssa sovimme kausittain päivän, kellonaika on 19 – 23.

Paikka: kaudella 2016-2017 Ravintola Krua Nai Suan, Soi 94 mutta seuraava paikka kerrotaan tiedotteessa kauden alussa. Viime vuosina karaokeiltaan on ollut vapaa pääsy mutta myös muutamina vuosina on peritty pieni osallistumismaksu. Tämä asia sovitaan kausittain. Maksuttomuus on mahdollista, sillä hoidamme kaiken talkootyönä

Yhteyshenkilö: Osmo Kilpivaara. puh. 08 224 18963, e-mail: okilpivaara@gmail.com

Kausi: alkaa marraskuun alussa ja päättyy maaliskuun lopussa

Tiedottaminen: jäsenille sähköpostitse ja HuaHininseudunsuomalaiset –nettisivuilla

 

Mainokset