Finngolf Hua Hin

Tarkoitus: Toiminta on tarkoitettu Hua Hinissä asuville tai vieraileville golfista kiinnostuneille Hua Hinin Seudun Suomalaiset ry:n jäsenille. Seura tarjoaa harrastuspohjalta, edullisesti ja kunnon ylläpitämiseksi mukavaa, suomalaista peliseuraa ja tekee pelaamisen vierailijoille helpoksi kokeneiden pelaajien mukana. Pelaaminen on normaalihintoihin verrattuna lähes puolet halvempaa ryhmäalennusten johdosta. Liittyminen Suomiseuraan tulee näin jo kuitattua ensimmäisellä pelikerralla.  Pelimuotona pistebogey, joukkuekilpailu, lähemmäs lippua kilpailu ja pisin draivi kilpailu. Pelimuotoa voidaan vaihtaa. Kilpailuun ei ole pakko osallistua, mutta mukana voi silti hyvin olla.

Aika: Marraskuusta maaliskuuhun: Viikkokisa torstaisin, mestaruusottelu helmikuun viimeinen torstai. Retkiä muutaman kerran kaudessa. Suomessa pelataan kesäottelu.
Paikka:  Hua Hinissä; Seapine, Lakeview, Palmhills. Retkipäivinä eri kentät.
Yhteyshenkilö ja ilmoittautumiset: Seppo Tikkala.
Puhelin: 0613102620, Sähköposti: seppo.tikkala@gmail.com 
Facebook-sivut: FinnGolf Hua Hin. Ryhmä on suljettu ryhmä ja voit pyytää sivuilla että sinut liitetään ryhmään tai maria.ahlholm@luukku.com
Tiedottaminen: Sähköpostitse jäsenille (Seppo Tikkala) Huahininseudun Suomalaiset nettisivut ja FinnGolf Hua Hin facebook-sivut (Maria Ahlholm)

Yhteistyökumppanit: Hua Hin Golfshop Kari Männikkö, Golf Juha-Matti Vuorinen golfopetuspalvelut ja matkat, Finn Cafe & Bakery  Jorma Seurujärvi, Kuntosali ja personal Trener opetuspalvelut Mikko Raula, Mr. Dan´s 88, Dan Lassus, Valokuvauspalvelut Vesa Lihavainen, Evergreen Boutique Hotel Hua Hin.

Alustava Ohjelma kaudelle 2019-2020:

25-07. – 26.07.  Kesätapahtuma Viipurigolf, Lappeenranta
31.10. Avauspeli Lake View
07.11. Viikkokisa Seapine
14.11. Viikkokisa Lake View
21.11. Viikkokisa Seapine (erikoispeli)
28.11.-29.11. Seuraottelu Pattayalla
05.12. Viikkokisa Lake View
12.12. Päiväretki Royal Rachaburi  (erikoispeli)
19.12. Pikku-joulu-kisa Palm Hills
26.12. Tapaninpäivän golf-ajelu Seapine
02.01. Viikkokisa Palm Hills (erikoiskilpailu)
09.01.  Viikkokisa Lake View
16.01.  Viikkokisa Seapine
23.01.  Viikkokisa Palm Hills
30.01.  Viikkokisa Lake View (erikoiskilpailu)
06.02.  Yhden yön ja kahden pelin retki Kanchanaburiin
13.02.  Viikkokisa  Seapine
20.02.  Viikkokisa Lake View (erikoiskilpailu)
Helmik. Ruotsi- Norja – Tanska – Suomi  Maaottelu Black Mountain
27.02.  MESTIS Seapine
06.03.  Viikkokisa Lake View
13.03.  Viikkokisa Seapine
20.03. Kauden päätöskisa (ilm. myöh.)

Lisäksi joka lauantai aamupelit Seapinessa ja joka maanantai aamupelit Lake View:ssa. Erikoispeli tarkoittaa, että se on jokin muu, kuin perinteinen pistebogey.

Yhteenveto kaudelta 2018-2019

FinnGolf Hua Hinin koko ajan kasvavan joukon kausi aloitettiin perinteisesti kapteenin Vice President Seppo Tikkalan avauslyönnillä 8.11.2018. Tätä ennen jo kesällä kisailtiin Pickalan upealla kentällä 44 pelaajan voimin.
Ystävyysotteluun Pattayaa vastaan toimimme isäntinä ja kisaan varustauduttiin harjoituskierroksella ja toinen toistamme tsempaten. Valitettavasti Pattaya vei voiton ja pytyn takaisin Pattayalle hiuksenhienosti voittamalla 1 pisteellä.
Viikkokisojen välissä meillä oli perinteiset Itsenäisyys-, Pikkujoulu-  ja Tapaninpäivänajelu tehtiin Royal Ratchaburgiin. Muita retkiä tehtiin yön yli retki Ratchaburgiin jossa pelattiin Royal Ratchaburg ja Dragon Hills. Loppukaudesta vielä MESTIS ja Päätöskisa.
Kauden ehdoton kohokohta oli maaottelu Ruotsi – Suomi – Norja johon kustakin maasta osallistui 25 pelaajaa. Ruotsalaiset olivat isäntinä ja järjestelyt olivat huppuluokkaa kuten myös puitteet Black Mountainin upealla kentällä. Nyt ensimmäisellä kerralla pelattiin yksilöpeli ja pärjäsimme siinä todella hienosti. Ensi vuonna mukaan tulee myös Tanska ja silloin kilpailumuoto on maaottelu joukkuekilpailuna.
Hyväntekeväisyyskohteemme Power of Love Childrens Home orpokodin lapset vietiin syksyn aikana kalastusretkelle sekä muutaman kerran myös rangelle opettelemaan golfia.
Kauden onnistumisia: Mestaruuskisan ja kiertopalkinnot tällä kaudella voittivat Visa Moninen ja Anneli Räsänen. Suomi-Ruotsi-Norja maaottelun kaksoisvoitto naiset: Anne Heiskanen ja Maria Ahlholm, Hole In One: Tarja Haapanen ja Paavo Reunanen.
Virallisia kutsukisoja kauden aikana oli 23 kpl. Lisäksi koko kauden ajan pelattiin maanantai- ja torstaikisat joihin ei erillistä kutsua. Pelaajamäärät vaihtelivat 24-50 välillä ja pelimuotoja oli pistebogeyn lisäksi scramble sekä lähemmäs lippua ja pisin draivi.
Jäsenrekisterin mukaan meillä on tällä hetkellä maksavia jäseniä 177 ja rekisterissä kaiken kaikkiaan 236 jäsentä.  Facebookissakin jäseniä  on 192.

Sponsoritoiminta: GolfShop Hua Hin Kari Männikkö, Golf Pro Juha-Matti Vuorinen, Evergreen Olli Palmu sekä ravintolat FinnGafe & Bakery Jorma Seurujärvi, I Rice Pom Laine ja Mr Danś 88 Dan Lassus ovat tukeneet toimintaamme ja me olemme vierailleet näissä palkintojen jaon merkeissä ruokailemassa.  Kiitos sponsoreille palkintolahjoituksista!!

Suurkiitos järjestelytoimikunnalle Seppo ja Kaija Tikkala, Seppo ja Elina Rintala, Seppo ja Maria Ahlholm ja Kurt Westerling

YHTEENVETO KAUSI 2018-2019

Seuramme kulunut kausi on saatu nyt onnistuneesti päätökseen. Yhteeenveto kaudesta  17-18 on nähtävillä facebook-sivuillamme.  Kaksi vuotta vanhan seuramme jäsenmäärä on nyt peräti 138. Tämä tarkoittaa, että mahdollisuutemme oman golf-toimintamme ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi ovat nyt erittäin hyvät. Marraskuun alusta maaliskuun lopulle kestänyt aktiivinen golfaaminen Hua Hinissa odottaa nyt seuraavaa yhteistä tapahtumaamme, joka on kesäpeli 26.07. Pickala-Golfissa. Täällä pelaamme Forest –kentällä perinteisen pistebogeyn. Pelin jälkeen saunomme, kerromme kuulumiset ja ruokailun yhteydessä jaamme palkinnot. Tästä tulee vielä erillinen kutsu kaikille kesäkuussa.

Ensi kaudesta on alustava ohjelma liitteenä. Oleellinen muutos aikaisempaan on se, että pelaamme koko kauden ajan kolmena päivänä (ma, to ja la) joka viikko! Torstaisin on vanhaan tapaan viikkokisat, joista lähetetään aina kutsut ja lähtöryhmät etukäteen. Kenttinä viikkokisoissa ovat Lake View, Sea Pine ja Palm Hills. Maanantai- ja lauantai-aamujen peleihin ei lähetetä erillisiä kutsuja, vain yleistiedote. Näiden pienempien pelitapahtumien kenttinä ovat Lake View (maanantai) ja Sea Pine (lauantai). Kenttien hinnat (sis caddy feen) ensi kaudella ovat: Lake View 1550,  Sea Pine1800 ja Palm Hills 1950. Hinnat ovat samat myös Sea Pinen ja Lake Viewin aamupeleissä. Koska kausiohjelmamme on vielä alustava, on mahdollista, että 2 -3 torstain viikkokisaa pelataankin Majesticissa. Nämä olisivat joukkuepelejä.

Torstaina 10.01. pelaamme mielenkiintoisen erikoiskilpailun Sea Pinessa. Palkinnot jaetaan saman päivän iltana golf-klubilla, jossa nautimme illallisen meren kohina taustamusiikkinamme!

Suomi-seuraan kuuluvien Pattayan ja Hua Hinin joukkueiden välinen seuraottelu pelataan to 29.11. Sea Pinessa. Edellisenä päivänä harjoittelemme vieraidemme kanssa leikkimielisellä kisalla Lake Viewissa. Tavoitteenamme on napata itsellemme Pattayan golfareilla lainassa oleva kiertopalkinto!

Yhden päivän bussiretken Royal Rachaburiin tai Panurangsiin teemme 27.12. ja kahden päivän bussiretken teemme Kanchanaburiin 07.02.-08.02.

Suomi-seuraa vastaava ruotsalainen seura on käynnistänyt neuvottelut ”maaottelun”  Ruotsi-Tanska-Norja-Suomi järjestämiseksi. Alustava ajankohta olisi kuulemma 03. tai 04.12 ja pelipaikkana Banyan. Olen ehdottanut Ruotsin seuran vetäjälle, että joukkuepelimuotona olisi pistebogey, johon  kaikki saisivat osallistua, mutta vain tietty määrä parhaita tuloksia laskettaisiin joukkueen tulokseen. Tarkoituksena on, että tästä tulisi vuosittainen maaottelu-tapahtuma, jonka kutsujana olisi ensimmäisenä vuonna Ruotsi.

Seuraavan kerran tapaamme siis heinäkuussa Siuntion Pickalassa.  hyvää kevättä ja alkavaa golf-kesää kaikille!   t. Seppo T.

YHTEENVETO KAUDELTA 2017 – 2018

Pelimaksumme menneellä kaudella olivat 1750-1900 thb sisältäen caddy feen. Tätä hintatasoa voimme pitää tyydyttävänä, mutta nyt, kun jäsenmäärämme on kasvanut, on meillä enemmän poweria yrittää neuvotella hintoja vielä 100 thb alemmaksi. Tämä jää nähtäväksi, tärkeämpää kuitenkin on, että olemme saaneet Palm Hills:in kolmanneksi kotikentäksemme ja voimme pitää torstai-päivän myös Lake Viewissa ja Seapinessa pelipäivänämme.

Kanchanaburin yhden yön golf- retken lisäksi teemme päiväreissun Royal Rachburiin. Tämän lisäksi olemme käynnistäneet Pattayan Suomiseuran kanssa neuvottelut seuraotteluiden uudelleen käynnistämiseksi. Pattayalla odottaa meitä jo valmis kiertopalkinto mukaan otettavaksi. Matka tehtäisiin bussilla. Pelipäiviä olisi 2. Joukkueen tulokseen huomioitaisiin esim. 12 parasta pistemäärää eikä osanottajamäärää tultaisi rajoittamaan. Pattayn kanssa seurapelien käynnistäminen on toistaiseksi vielä epävarmaa.

Kaikkien peliemme osalta on kilpailuun osallistuminen tietenkin vapaaehtoista, aivan yhtä hyvin voi vain fiilistellä.
Jokaiselta pelaajilta edellytämme, että 600 thb:n HHSS:n jäsenmaksu on maksettu ennen pelaaamista. Vouden 2018 jäsenkortteja myydään jo syksyllä eikä uusien jäsenten tarvitse siis maksaa erikseen syksyn 2017 maksua. Jäsenkortteja voi ostaa netistä, Varikolta ja myös kentiltämme ennen pelin alkua ( Mervi Karhulta ja Elina Rintalalta).

Meillä on nyt kaikkiaan 6 sponsoria (ks nettisivumme). Tämä mahdollistanee sen, että meidän ei enää tarvitse ottaa kilpailumaksusta rahaa ”lähimmäksi lippua”-kisan palkintoihin. Uusimpana sponsorinamme aloittaa pieni, erittäin viihtyisä golf-hotelli Evergreen Hua Hin. Sponsorimme järjestävät meille avoimien ovien päivät, jotta meidän olisi helpompi suositella heidän tuotteitaan myös vieraillemme.

Pelaajien tasoitukset määräytyvät syksyn tilanteen mukaan. Kaikkien tulisi ilmoittaa ennen ensimmäistä peliään voimassa oleva ”Suomi-tasoitus”. Tasoitusta seurataan jatkossa tarkemmin, kaikilla peleissämme saavutetuilla yli 36 pisteen tuloksilla on vaikutus tasoitukseen. Se ei edelleenkään voi nousta, ainoastaan laskea.

Sivuiltamme löytyy myös oma ” Pieni Sääntökirja”, jota sovellamme tarpeen tullen. Tärkein sääntö on se, että olemme edelleenkin ystävällisiä caddy`lle ja muulle kenttähenkikunnalle. Niillä kentillä, joilla olemme pelanneet, on meillä hyvä maine. On tärkeää säilyttää se.

Mestiksessä miesten sarja pelataan (tietyin helpotuksin) lyöntipelinä, naisten sarja pistebogeyna täysin tasoituksin. Retkillämme on aina myös joukkuepelit. Kuukausikilpailuissa on kilpailumaksu suurempi, mutta vastaavasti enemmän palkintoja, mm Juha-Matti Vuorinen on jo luvannut tulevalle kaudelle 2 kpl Black Mountin:in pelilippua.

Pelitapahtumamme ovat aina siis torstaisin. Tämän lisäksi ohjelmassamme on joulukuussa 5-8 hengen ryhmissä tapahtuva Juha-Matti Vuorisen golf-opetus, jossa eri päivinä keskitytään vain yhteen osa-alueeseen. Hinta on 500thb/kerta/hlö. Jonakin päivänä järjestämme Black Mountinissa leikkimielisen minigolf-kilpailun. Saunomme ja paistamme makkaraa sen päälle. Mini-golfrata on tehty aidoille greeni-alustoille. (Mahdollisesti kierrämme ensin uuden 9. väylän kentän)

Heinäkuun 27. p:nä on meillä golf-tapahtuma Nurmijärvellä. Varsinainen kauden avaus on torstaina 09.11. Seapinessa. Tähän kannattaa jo alkaa keskittymään ja harjoitella sitä ennen koto-Suomessa vähintään viisi kertaa viikossa !

 

 

Mainokset