Golfarit

Tarkoitus: Toiminta on tarkoitettu Hua Hinissä asuville tai vieraileville golfista kiinnostuneille Hua Hinin Seudun Suomalaiset ry:n jäsenille. Seura tarjoaa harrastuspohjalta, edullisesti ja kunnon ylläpitämiseksi mukavaa, suomalaista peliseuraa ja tekee pelaamisen vierailijoille helpoksi kokeneiden pelaajien mukana. Pelaaminen on normaalihintoihin verrattuna lähes puolet halvempaa ryhmäalennusten johdosta. Liittyminen Suomiseuraan tulee näin jo kuitattua ensimmäisellä pelikerralla.  Pelimuotona pistebogey, joukkuekilpailu, lähemmäs lippua kilpailu ja pisin draivi kilpailu. Pelimuotoa voidaan vaihtaa. Kilpailuun ei ole pakko osallistua, mutta mukana voi silti hyvin olla.

Aika: Marraskuusta maaliskuuhun: Viikkokisa torstaisin, mestaruusottelu helmikuun viimeinen torstai. Retkiä muutaman kerran kaudessa. Suomessa pelataan kesäottelu.
Paikka:  Hua Hinissä; Seapine, Lakeview, Palmhills. Retkipäivinä eri kentät.
Yhteyshenkilö ja ilmoittautumiset: Seppo Tikkala.
Puhelin: 0613102620.
Sähköposti: seppo.tikkala@gmail.com 
Facebook-sivut: FinnGolf Hua Hin. Ryhmä on suljettu ryhmä ja voit pyytää sivuilla että sinut liitetään ryhmään tai maria.ahlholm@luukku.com.

Tiedottaminen: Sähköpostitse jäsenille (Seppo Tikkala) Huahininseudun Suomalaiset nettisivut ja FinnGolf Hua Hin facebook-sivut (Maria Ahlholm)

Yhteistyökumppanit: Hua Hin Golfshop Kari Männikkö, Golf Juha-Matti Vuorinen golfopetuspalvelut ja matkat, Finn Cafe & Bakery  Jorma Seurujärvi, Kuntosali ja personal Trener opetuspalvelut Mikko Raula, Mr. Dan´s 88, Dan Lassus, Valokuvauspalvelut Vesa Lihavainen, Evergreen Boutique Hotel Hua Hin.

Ajankohtaista asiaa: KAUSI 2018-2019

Hyvät FinnGolf Hua Hin´in nykyiset ja tulevat jäsenet

Seuramme kulunut kausi on saatu nyt onnistuneesti päätökseen. Yhteeenveto kaudesta  17-18 on nähtävillä facebook-sivuillamme.  Kaksi vuotta vanhan seuramme jäsenmäärä on nyt peräti 138. Tämä tarkoittaa, että mahdollisuutemme oman golf-toimintamme ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi ovat nyt erittäin hyvät. Marraskuun alusta maaliskuun lopulle kestänyt aktiivinen golfaaminen Hua Hinissa odottaa nyt seuraavaa yhteistä tapahtumaamme, joka on kesäpeli 26.07. Pickala-Golfissa. Täällä pelaamme Forest –kentällä perinteisen pistebogeyn. Pelin jälkeen saunomme, kerromme kuulumiset ja ruokailun yhteydessä jaamme palkinnot. Tästä tulee vielä erillinen kutsu kaikille kesäkuussa.

Ensi kaudesta on alustava ohjelma liitteenä. Oleellinen muutos aikaisempaan on se, että pelaamme koko kauden ajan kolmena päivänä (ma, to ja la) joka viikko! Torstaisin on vanhaan tapaan viikkokisat, joista lähetetään aina kutsut ja lähtöryhmät etukäteen. Kenttinä viikkokisoissa ovat Lake View, Sea Pine ja Palm Hills. Maanantai- ja lauantai-aamujen peleihin ei lähetetä erillisiä kutsuja, vain yleistiedote. Näiden pienempien pelitapahtumien kenttinä ovat Lake View (maanantai) ja Sea Pine (lauantai). Kenttien hinnat (sis caddy feen) ensi kaudella ovat: Lake View 1550,  Sea Pine1800 ja Palm Hills 1950. Hinnat ovat samat myös Sea Pinen ja Lake Viewin aamupeleissä. Koska kausiohjelmamme on vielä alustava, on mahdollista, että 2 -3 torstain viikkokisaa pelataankin Majesticissa. Nämä olisivat joukkuepelejä.

Torstaina 10.01. pelaamme mielenkiintoisen erikoiskilpailun Sea Pinessa. Palkinnot jaetaan saman päivän iltana golf-klubilla, jossa nautimme illallisen meren kohina taustamusiikkinamme!

Suomi-seuraan kuuluvien Pattayan ja Hua Hinin joukkueiden välinen seuraottelu pelataan to 29.11. Sea Pinessa. Edellisenä päivänä harjoittelemme vieraidemme kanssa leikkimielisellä kisalla Lake Viewissa. Tavoitteenamme on napata itsellemme Pattayan golfareilla lainassa oleva kiertopalkinto!

Yhden päivän bussiretken Royal Rachaburiin tai Panurangsiin teemme 27.12. ja kahden päivän bussiretken teemme Kanchanaburiin 07.02.-08.02.

Suomi-seuraa vastaava ruotsalainen seura on käynnistänyt neuvottelut ”maaottelun”  Ruotsi-Tanska-Norja-Suomi järjestämiseksi. Alustava ajankohta olisi kuulemma 03. tai 04.12 ja pelipaikkana Banyan. Olen ehdottanut Ruotsin seuran vetäjälle, että joukkuepelimuotona olisi pistebogey, johon  kaikki saisivat osallistua, mutta vain tietty määrä parhaita tuloksia laskettaisiin joukkueen tulokseen. Tarkoituksena on, että tästä tulisi vuosittainen maaottelu-tapahtuma, jonka kutsujana olisi ensimmäisenä vuonna Ruotsi.

Seuraavan kerran tapaamme siis heinäkuussa Siuntion Pickalassa.  hyvää kevättä ja alkavaa golf-kesää kaikille!   t. Seppo T.

GOLF-KAUDEN  2018-19 ALUSTAVA OHJELMA

 • to  26.07.  Kesätapahtuma Siuntion Pickalassa alk. klo 11
 • to  08.11.  Avauspeli Lake View
 • to  15.11.  Viikkokisa Sea Pine
 • to  22.11.  Viikkokisa Lake View
 • ke  28.11.  Pattaya – FinnGolf harjoitus Lake View
 • to  29.11.  FinnGolf – Pattaya seuraottelu Sea Pine
 • ma 03.12.  Ruotsi-Tanska-Norja-Suomi maaottelu Banyan
 • to  06.12.  Itsenäisyyspäiväkisa Palm Hills
 • to  13.12.  Viikkokisa Lake View
 • to  20.12.  Pikku-joulu-kisa  Sea Pine 
 • to  27.12.  Päiväretki Royal Rachaburiin tai Panurangsiin
 • to  03.01.  Viikkokisa Lake View
 • to  10.01.  Erikoiskilpailu + illallinen Sea Pine
 • to  17.01.  Viikkokisa Palm Hills
 • to 24.01.  Viikkokisa Lake View (mahd. joukkuepeli Majestic)
 • to 31.01.  Viikkokisa  Sea Pine
 • to 07.-08.02 Kanchanaburin retki
 • to  14.02.  Viikkokisa Lake View
 • to  21.02.  Viikkokisa Sea Pine
 • to 28.02.  MESTIS Lake View
 • to  07.03.  Viikkokisa Palm Hills (mahd. joukkuepeli Majestic)
 • to  14.03.  Viikkokisa Sea Pine
 • to  21.03  Päätöskisa Palm Hills

Maanantai-aamuisin (lähdöt 7.10-7.40)  Lake View

Lauantai-aamuisin (lähdöt 7.10-7.40)  Sea Pine

Näihin aamupeleihin tulee aina ilmoittautua viimeistään perjantaina klo 14.00. Kutsuja aamupeleihin ei lähetetä. Hinnat ovat FinnGolfin sopimushintoja. 

 

  KAUSI 2017 – 2018

Pelimaksumme menneellä kaudella olivat 1750-1900 thb sisältäen caddy feen. Tätä hintatasoa voimme pitää tyydyttävänä, mutta nyt, kun jäsenmäärämme on kasvanut, on meillä enemmän poweria yrittää neuvotella hintoja vielä 100 thb alemmaksi. Tämä jää nähtäväksi, tärkeämpää kuitenkin on, että olemme saaneet Palm Hills:in kolmanneksi kotikentäksemme ja voimme pitää torstai-päivän myös Lake Viewissa ja Seapinessa pelipäivänämme.

Kanchanaburin yhden yön golf- retken lisäksi teemme päiväreissun Royal Rachburiin. Tämän lisäksi olemme käynnistäneet Pattayan Suomiseuran kanssa neuvottelut seuraotteluiden uudelleen käynnistämiseksi. Pattayalla odottaa meitä jo valmis kiertopalkinto mukaan otettavaksi. Matka tehtäisiin bussilla. Pelipäiviä olisi 2. Joukkueen tulokseen huomioitaisiin esim. 12 parasta pistemäärää eikä osanottajamäärää tultaisi rajoittamaan. Pattayn kanssa seurapelien käynnistäminen on toistaiseksi vielä epävarmaa.

Kaikkien peliemme osalta on kilpailuun osallistuminen tietenkin vapaaehtoista, aivan yhtä hyvin voi vain fiilistellä.
Jokaiselta pelaajilta edellytämme, että 600 thb:n HHSS:n jäsenmaksu on maksettu ennen pelaaamista. Vouden 2018 jäsenkortteja myydään jo syksyllä eikä uusien jäsenten tarvitse siis maksaa erikseen syksyn 2017 maksua. Jäsenkortteja voi ostaa netistä, Varikolta ja myös kentiltämme ennen pelin alkua ( Mervi Karhulta ja Elina Rintalalta).

Meillä on nyt kaikkiaan 6 sponsoria (ks nettisivumme). Tämä mahdollistanee sen, että meidän ei enää tarvitse ottaa kilpailumaksusta rahaa ”lähimmäksi lippua”-kisan palkintoihin. Uusimpana sponsorinamme aloittaa pieni, erittäin viihtyisä golf-hotelli Evergreen Hua Hin. Sponsorimme järjestävät meille avoimien ovien päivät, jotta meidän olisi helpompi suositella heidän tuotteitaan myös vieraillemme.

Pelaajien tasoitukset määräytyvät syksyn tilanteen mukaan. Kaikkien tulisi ilmoittaa ennen ensimmäistä peliään voimassa oleva ”Suomi-tasoitus”. Tasoitusta seurataan jatkossa tarkemmin, kaikilla peleissämme saavutetuilla yli 36 pisteen tuloksilla on vaikutus tasoitukseen. Se ei edelleenkään voi nousta, ainoastaan laskea.

Sivuiltamme löytyy myös oma ” Pieni Sääntökirja”, jota sovellamme tarpeen tullen. Tärkein sääntö on se, että olemme edelleenkin ystävällisiä caddy`lle ja muulle kenttähenkikunnalle. Niillä kentillä, joilla olemme pelanneet, on meillä hyvä maine. On tärkeää säilyttää se.

Mestiksessä miesten sarja pelataan (tietyin helpotuksin) lyöntipelinä, naisten sarja pistebogeyna täysin tasoituksin. Retkillämme on aina myös joukkuepelit. Kuukausikilpailuissa on kilpailumaksu suurempi, mutta vastaavasti enemmän palkintoja, mm Juha-Matti Vuorinen on jo luvannut tulevalle kaudelle 2 kpl Black Mountin:in pelilippua.

Pelitapahtumamme ovat aina siis torstaisin. Tämän lisäksi ohjelmassamme on joulukuussa 5-8 hengen ryhmissä tapahtuva Juha-Matti Vuorisen golf-opetus, jossa eri päivinä keskitytään vain yhteen osa-alueeseen. Hinta on 500thb/kerta/hlö. Jonakin päivänä järjestämme Black Mountinissa leikkimielisen minigolf-kilpailun. Saunomme ja paistamme makkaraa sen päälle. Mini-golfrata on tehty aidoille greeni-alustoille. (Mahdollisesti kierrämme ensin uuden 9. väylän kentän)

Heinäkuun 27. p:nä on meillä golf-tapahtuma Nurmijärvellä. Varsinainen kauden avaus on torstaina 09.11. Seapinessa. Tähän kannattaa jo alkaa keskittymään ja harjoitella sitä ennen koto-Suomessa vähintään viisi kertaa viikossa !

KAUDEN 2017-2018 OHJELMA

to 27.07.     Kesätapahtuma Nurmijärvellä

to 09.11.     Sea Pine avauskisa

to 16.11.     Sea Pine

to 23. 11.     Lake View alk. klo 11.20

ma-ti 27.-28.11. Pattayan retki

to 30.11.     Sea Pine alk. klo 7.50 (kk-kilp.)

to 07.12.    Palm Hills Suomi 100v-kilpailu

ke 13.12.     Sponsoreiden avoimet ovet klo 17-18 Hua Hin Pro Shop

to 14.12.     Lake View kenttä C-D alk. klo 9.10

to 21.12.     Lake View Pikkujoulu-kisa alk. klo 10.10 (kk-kilp)

to 28.12.     Royal Rachaburi, bussimatka, samana iltana takaisin

to 04.01.     Palm Hills alk. klo 11.40

to 11.01.     Sea Pine alk.klo 9.10

to 18.01.     Lake View alk.klo 10.20

to 25.01.     Sea Pine alk. 10.40 (kk-kilp)

la 27.01.   Vierailu Power of Love Chidrens House, yhteislähtö Fin Café and Bakery, Soi 94

to 01.02. – 02.02. Kanchanaburin retki, kenttänä Blue Saphire

to 08.02.     Lake View alk. klo 10.40

to 15.02     Palm Hills alk. klo 11.28

to 22.02.     Sea Pine alk. klo 9.10 MESTIS

to 01.03.     Kaengkrachan, päivän retki omilla autoilla ja pikku-bussilla

to 08.03.     Lake View alk. klo 9.00

to 15.03.     Sea Pine alk klo 9.00 (kk-kilp)

to 22.03.     Palm Hills alk. klo 10.48 päätöskisa

Sawangissa pelaamme maanantaisin alk. 04.12. Näihin ei erillistä kutsua, ilmoittaudu s-postitse Sepolle.

terv . Seppo T. 0613102620

Erikseen ilmoitetaan ajankohdat seuraaville tapahtumille:

” Minigolf” Black Mountin

Juha-Matin opetustunnit (joulukuussa)

Sponsoreiden avoimet ovet

Seppo Tikkala                   Suomi-puh.             040 3524314

Thai-puh.                 061 3102620

Mainokset