FinnGolf Hua Hin

Tarkoitus: Toiminta on tarkoitettu Hua Hinissä asuville tai vieraileville golfista kiinnostuneille Hua Hinin Suomi-Seuran jäsenille. FinnGolf tarjoaa edullisesti mukavaa, suomalaista peliseuraa ja tekee pelaamisen vierailijoille helpoksi kokeneiden pelaajien mukana. Pelaaminen on normaalihintoihin verrattuna lähes puolet halvempaa ryhmäalennusten takia. Liittyminen Suomi-Seuraan tulee näin jo kuitattua ensimmäisellä pelikerralla. Kilpailuun ei ole pakko osallistua, mutta mukana voi silti hyvin olla.

Pelejä järjestetään marraskuusta maaliskuuhun: Viikkokisa torstaisin, mestaruusottelu helmikuun viimeinen torstai ja retkiä Hua Hinin lähialueille muutaman kerran kaudessa. Suomessa pelataan kesäkisa heinäkuun lopulla.

Ilmoittautumisjärjestelmä: Olemme ottaneet käyttöön www.TrueHandicap.com kilpailusovelluksen. Tarjoamme sen maksutta jäsentemme käyttöön.

Tavoitteemme on helpottaa kilpailuihin ilmoittautumista ja tulospalvelua, niin pelaajien kuin toimitsijoidenkin osalta. Sovellukseen liittyneet jäsenet saavat sähköpostiinsa aina tiedon kun uusi kilpailu on aktivoitu. Siellä on myös tarkat tiedot pelipaikasta, hinnat ja lähtöjärjestykset sekä tulokset. Lisäksi saamme World Handicap System eli WHS tasoitusjärjestelmän käyttöömme.

Kilpailusovellukseen rekisteröitymiset: Janne Lehtonen Sähköposti: janne@tililuoto.fi

Puhelin: Thai 08 24858224, WhatsApp +358 50 5755755

Ohjelma: Kauden 2023-24 pelikalenteri ilmestyy syksyllä 2023.

Peliohjeet: Päivitetyt peliohjeet ja paikallissäännöt löytyvät FinnGolfin facebook-sivuilta. Sääntöjä päivittää Kurt Westerling.

Tiedottaminen: Facebook: FinnGolf Hua Hin. Ryhmä on suljettu ryhmä ja voit pyytää sivuilla, että sinut liitetään ryhmään tai maria.ahlholm1@gmail.com  Hua Hinin Suomi-Seuran kotisivut os. huahininseudunsuomalaiset.fi  Kilpailutiedot TrueHandicap

FinnGolfin johtoryhmä: 

Hua Hinin Suomi-Seuran golfjaosto FinnGolf tiedottaa jäsenilleen

MUUTOKSIA JOHTORYHMÄSSÄ

FinnGolfin perustaja, arvostettu seuramme puheenjohtaja Seppo Tikkala, on 10.1.2023 päivätyssä kirjeessään ilmoittanut luopuvansa omasta tahdostaan FinnGolfin puheenjohtajuudesta.

Myös pitkäaikainen johtoryhmän jäsen Paavo Reunanen on ilmoittanut luopuvansa tehtävistä.

Suuri kiitos molemmille merkittävän suuresta työstä FinnGolfin asioiden hoidossa. Heitä tapaamme jatkossakin pelitapahtumissamme.

FinnGolffin johtoryhmän kokoonpano 20.1.2023 alkaen:

 • Seppo Rintala – Puheenjohtaja
 • Janne Lehtonen – Kilpailu- ja tasoitussovellus
 • Elina Rintala – Jäsenasiat
 • Maria Ahlholm – Tiedotus
 • Sari Lehtonen – Talous ja kilpailutoiminta
 • Kurt Westerling – Säännöt ja kilpailutoiminta
 • Seppo Ahlholm – Kilpailutoiminta
 • Seppo Heino – Kentät ja kilpailutoiminta

 Terveisin FinnGolf johtoryhmä

KATSAUS GOLF-OSASTON TOIMINNASTA 2022

Lokakuun 20. p:nä 2022 käynnistyi Seapinen kentällä golf-osastomme, FinnGolfin, 8. toimintavuosi. Tällöin otimme käyttöön myös uuden ilmoittautumis- ja tulosten laskenta -järjestelmän, TrueHandicapin. Riski tämän järjestelmän käyttöönotossa oli suuri varsinkin ensimmäisen kauden osalta, mutta ongelmien pelko osoittautui jo heti alkuunsa turhaksi.

Vuodenvaihteessa oli jo 170 pelaajaamme ottanut järjestelmän käyttöönsä! Suuri kiitos tästä uudistuksesta kuuluu, paitsi Sarille ja Jannelle, myös ennen kaikkea golffareillemme, jotka ovat ennakkoluulottomasti rekisteröityneet järjestelmään.

Kevätkausi 2022 oli Covid-19:n jälkeen ensimmäinen täysi pelikausi. Kaikki sujui hienosti välivuoden jälkeen. Mestis pelattiin helmikuun lopulla Palm Hillsissa. Ravintola Happy Pigissä, jaettiin palkinnot, syötiin ja nautittiin juhlasta iloisissa tunnelmissa live-musiikin kera. Kiertopalkinnot veivät vuodeksi palkintokaappeihinsa Sari Lehtonen ja Seppo Heino.

Pelikenttinämme viime kaudella olivat tutut Lake View, Palm Hills, Seapine ja Royal Hua Hin sekä uutena kenttänä tasokas Banyan. Myös tehtiin yhden päivän pelireissu omilla autoilla fantastiselle Royal Ratchaburin luonnonkentälle.

Perinteinen 2-päiväinen kesäkisamme pelattiin tällä kertaa Naantalin Kultarannassa. Sattui jo kolmannen kerran peräkkäin, että sade haittasi pelaamistamme. Tällä kertaa satoi molempina pelipäivinä niin runsaasti, että lähes 20 finngolffaria joutui perumaan tai keskeyttämään. Tunnelma oli kuitenkin koko ajan korkealla ja illanviettokin ohjelmineen oli rattoisa.

Naantalissa sovittiin myös vuoden 2023 kesäkisa-paikka Tahko Golf. Odotamme sinne osanottajien tulvaa. Merkatkaa siis jo nyt kalenteriinne varaus: ti-ke 25-26.07.

Finngolfin pelaajamäärät ovat ryöpsähtäneet marraskuusta alkaen yllättävän kovaan nousuun. Torstain viikkokisoissa ja lauantain yhteiskisoissa ovat pelaajamäärät olleet yleensä 55-75 pelaajaa!

Loppuvuoden mieleenpainuvista tapahtumista mainittakoon Palm Hillsissa pelattu Suomi 105-kisa, jossa pelaajat olivat pukeutuneet sinivalkoisiin sekä Seapinessa pelattu Pikkujoulu-kisa. Joulupukki, toiselta nimeltään Tane, kierteli autolla tontun kanssa kenttää jakaen pikkulahjoja ja väliaikatuloksia joululaulut taustalla soiden. Sopivan joululahjan saivat myös Asko Varelius ja Esko Vattulainen tekemällä Palm Hillsin kentällä HOLARIT. Onneksi olkoon!

Palkintojenjakotilaisuuksia pidettiin Varikolla pari kertaa. Jatkossa näitä Varikko-tilaisuuksia lisätään – resurssien mukaan.

Toivottavasti jäsenemme ovat nauttineet peleistämme.

UUDET JÄSENET, OLETTE LÄMPIMÄSTI TERVETULLEITA JOUKKOOMME!

FinnGolf /Seppo Tikkala

KATSAUS TULEVAAN KAUTEEN 2020-2021

Me Hua Hinin Suomi-Seuran FinnGolfilaiset olemme nyt iloksemme voineet todeta, että meidän pelaajamäärät ovat taaskin edelliseen kauteen verrattuna lisääntyneet oleellisesti. Vastaavasti on kylläkin lisääntynyt myös meidän johtoryhmän (=toimitsijoiden) työtaakka .

Kaudella 20-21 meillä on ohjelmamme mukaan kaikkiaan 70 pelipäivää! Tällöin mukaan on laskettu myös Pattayan seurapelin 2 päivää, kesäkisa-päivät, retket sekä maaottelupäivä.

Kauden pelaajamäärät tulevat todennäköisesti pysymään suunnilleen samana tai hiukan vielä lisääntyvät, ellei sitten korona-virus muuta kokonaan hyviä suunnitelmiamme.

Pohjoismainen maaottelu on sovittu pidettäväksi Black Mountainissa helmi-maaliskuun vaihteessa. Meitä on pyydetty apuun mm laatimaan kilpailuohjelmaa. Aiomme tällöin muodostaa maaottelusta “oikean maaottelun”, jossa maat kilpailevat keskenään selkeästi omina joukkueinaan ja yksilösuoritukset tulevat vasta tämän jälkeen.

Meillä on nyt 4 kotikenttää, joiden kanssa olemme tehneet sopimukset. Seapinelta emme ole omistajavaihdoksen (ja koronan) vuoksi vielä saaneet kirjallista vahvistusta. Royal Hua Hinin kentälle on valmistautumisillaan kastelujärjestelmän parannus kahden suuren vesialtaan myötä. Muutoinkin uskomme tämän kentän suosion kasvamiseen jo lähi-aikoina.

Torstain viikkokisojen lähtöajat ovat klo 9.30, paitsi Palm Hills klo 10.00. Aamupelit alkavat “vasta” 8.30, jotta hotelleissa asuvat ehtivät nauttia aamiaisen.

Jotta johtoryhmä ja muut toimitsijamme saisivat pelitapahtumat järjestettyä sujuvasti, olemme varautuneet tekemään mm seuraavia uudistuksia:

 • Ilmoittautumiskalenteriin teetetään parannuksia.
 • Huomioidaan uuden tasoitusjärjestelmän käyttöönotto niin, että sen hyödyntäminen olisi mahdollisimman helppoa.
 • Vapaaehtoisia toimitsijoita tarvitaan kaikkiin pelitapahtumiimme.  Kesän aikana kaikille postitetaan tätä varten erillinen kysely / ilmoittautumislomake.
 • Johtoryhmä asettaa korkea- sesongin aikana mahdolliset ylärajat viikkokisojen osallistujamääriin. Pyrimme siihen, että kaikki pääsevät kuitenkin pelaamaan siten, että kilpailuun osallistumattomat lähtevät lopussa omana ryhmänään.
 • Kaikkien pelitapahtumien osalta toivomme mahdollisimman aikaisia ilmoittautumisia. (voimme paremmin pyytää kentiltä tarvittaessa lisäaikoja)
 • Jotta tulosten julkistamista ei tarvitsisi odottaa tarpeettomasti, tulisi jokaisen pelaajan jättää oikein täytetty kortti heti pelaamasta saavuttuaan ja kaksi viimeistä ryhmää menisivät suihkuun vasta palkintojen jaon jälkeen.
 • Lähtöryhmien välit muutetaan 10 minuutista 7 minuutiksi, lähtöpaikalla oltava 15 min. ennen omaa “virallista” lähtöaikaa.

FinnGolf – Hua Hin täyttää joulukuun 2020 alussa 5 vuotta. Tätä juhlimme Palm Hillsin klubiravintolassa heti pelin jälkeen pullakahvien kera. Tällöin valitaan myös Seppo Tikkalan tilalle uusi puheenjohtaja, joka esittelee myös FinnGolfin strategian. Koko johtoryhmä esittäytyy.  Vierainamme ovat  Pattayan seurajoukkue, HHSS:n hallitus sekä kutsuvieraat.

Seuraava tapahtumamme on Rönnäsin kesäkisa. Siellä nähdään !

KEVÄTTERVEISIN  FINNGOLFIN JOHTORYHMÄ

FinnGolf – Hua Hin        KAUDEN 2020-2021 OHJELMA

Pelimuodot, lähtijöiden arvioidut määrät yms voivat vielä muuttua.

pb = pistebogey
scr = scramble kahden hengen joukkuepelinä
ltp=lyöntipeli
2 = Kurren Kakkonen
sk= skini
lr = arvioidut neljän hengen lähtöryhmien määrät

Miehet ja naiset pelaavat aina eri sarjoissa, ellei  muuta mainita.

Aamupelien ( la ja ma) kilpailuihin osallistumiset ovat vapaaehtoisia.

ke 29.07. ja to 30.07. KESÄKISA  Rönnäisissä, erillinen kutsu ja ohjelma

to 29.10.  Kauden avauspeli Lake View klo 9.30, pb , lr 8
la 31.10.  Aamupeli Seapine 8.30  2 ja sk, lr 4
ma 02.11. Aamupeli Lake View klo 8.30, 2, sk, lr 3
to  05.11. Viikkokisa Seapine klo 9.30, pb,2, lr 9
la 07.11.  Aamupeli Seapine klo 8.30 2, sk, lr 5
ma 09.11. Aamupeli Lake View klo 8.30, 2, sk, lr 3
to 12.11. Viikkokisa Palm Hills klo 10.00 pb, 2, lr 11
la  14.11. Aamupeli Seapine klo 8.30, 2, sk, lr 5
ma 15.11. Aamupeli Lake View klo 8.30 2,sk, lr 4
to 19.11. Viikkokisa Royal Hua Hin, klo 9.30 , pb,2, lr 11
la 21.11. Aamukisa Seapine klo 8.30, 2, sk, lr 6
ma  23.11. Aamukisa Lake View klo 8.30, 2, sk, lr 4
to 26.11. Viikkokisa Seapine klo 8.30, scr, lr 12
la 28.11. Aamupeli Seapine klo 9.30, 2, sk, lr 6
ma 30.11. Aamupeli Lake View klo 8.30,2, sk, lr 4
to 03.12. Viikkokisa Lake View klo 9.30, pb, 2, lr 11
la 05. 12. Aamupeli Seapine klo 8.30 2, sk, lr 6
ma 07. 12. Aamupeli Lake View klo 8.30, 2, sk, lr 5
to 10.12. SEURAOTTELU  FG –PATTAYA, FINNGOLFIN
5-vuotisjuhla,Palm Hills, klo10.00, erik.pelit, lr 17
la 12.12. Aamupeli Seapine klo 8.30, 2, sk, lr 6
ma 14.12. Aamupeli Lake View klo 8.30, 2, sk, lr 5
to  17.12. Viikkokisa Lake View, klo 9.30, pb, 2, lr 11
la 19.12. Aamupeli Seapine klo 8.30, 2, sk, lr 6
ma 21.12. Aamupeli Lake View 8.30, 2, sk, lr 5
to 24.12. Viikkokisa Seapine JOULUJUHLA-KISA klo 9.30,
pb-erikoispeli, 2, lr 14
la 26.12. Aamupeli Seapine TAPANINPÄIVÄN PARIPELI klo 8.30,
scr lr 12
ma 28.12. Aamupeli Lake View klo 8.30, 2, sk, lr 5
to 31.12. Viikkokisa Royal Hua Hin UUDEN VUODEN JUHLAKISA
klo 8.30, pb ja lt, 2, lr 14, ruokailu klubilla
la 02.01. Aamupeli Seapine klo 8.30, 2, sk, lr 8
ma  04.01. Aamupeli Lake View klo 8.30, 2, sk, lr 5
to 07. 01. Royal Rachaburi, päiväretki bussilla, pb ja 2.
Lähtö Kellotornilta klo 7.00
la  09.01. Aamupeli Seapine, klo 8.30, 2, sk, lr 8
ma 11.01. Aamupeli Royal Hua Hin klo 8.30 PARIPELI ,scr, 2 lr 10
to 14.01. Viikkokisa Palm Hills klo 10.00, pb, 2 lr 15
la 16.01.  Aamupeli Seapine klo 8.30, 2, sk, lr 8
ma 18.01. Aamupeli Royal Hua Hin klo 8.30 PARIPELI scr, 2, lr 10
to 21.01 Viikkokisa Lake View klo 9.30,  pb 2, sk, lr 12
la 23.01 Aamupeli Seapine klo 8.30, 2, ski, lr 8
ma 25.01. Aamupeli Royal Hua Hin klo 8.30  PARIPELI scr, 2 lr 10
to 27.01. Viikkokisa  Seapine klo 9.30, pb 2, lr 14
la 29.01.  Aamupeli Seapine klo 8.30 , 2, sk lr 8
ma  01.02. Aamupeli Royal Hua Hin, klo 8.30
PARIPELI, PARIT ARVOTAAN ! scr, 2, lr 10
to 04.02. Viikkokisa Palm Hills klo 10.00, pb, 2, lr 15
la 06.02. Aamupeli  Seapine klo 8.30, 2, sk, lr 8
ma 08.02.  Aamupeli Royal Hua Hin klo 8.30, PARIPELI scr,
PARIT ARVOTAAN 2 ,lr 12, Ruokailu Klubilla
to 11.02. Yhden yön / kahden pelin retki Rachaburiin.
Kentät Royal Rachaburi ja Panuranchi
la 13.02. Aamupeli Seapine klo 8.30 2, sk, lr 8
ma 15.02 Aamupeli Royal Hua Hin klo 8.30, PARIPELI scr, 2 lr 12
to 18.02. Viikkokisa Seapine klo 9.30  pb, 2, lr 15
la 20.02. Aamupeli Seapine klo 8.30, 2, sk, lr 8
ma 22.02  Aamupeli Royal Hua Hin klo 8.30, pb 2, lr 12
to 25.02. MESTIS Royal Hua Hin klo 9.30
                 Miehet 2 sarjaa ltp, naiset pb lr 15
la 27.02. Aamupeli Seapine klo 8.30 2, sk, lr 8
ma 01.03. Aamupeli Lake View klo 8.30
ltp ¾ tasoituksin max 4 yli paarin, Naiset pb lr 8
to 04.03 Viikkokisa Palm Hills klo 10.00 pb, 2, lr 15
la 06.03. Aamupeli Seapine 8.30, 2, sk, lr 6
ma 08.03.Aamupeli Lake View, klo 8.30, 2 sk, lr 3
to 11.03. Viikkokisa Lake View, klo 9.30 pb, 2, lr 9
la 13.03. Aamupeli Seapine, klo 8.30, 2, ski, lr 6
ma 15.03. Aamupeli Lake View klo 8.30,2, lr 3
to 18.03. Viikkokisa Seapine, klo 9.30 , pb, 2, lr 7
la 20.03. Aamupeli Seapine, klo 8.30, 2, lr 4
ma 22. 03. Aamupeli Lake View, klo 8.30, 2, lr 2
to 23.03. Päätöskisa Palm Hills klo 9.30, pb, 2, lr 9

Kotikenttiemme sopimushinnat, jotka sisältävät caddy feen :  (voivat vielä muuttua)

Lake View                          1.600
Seapine                               1.850
Palm Hills                          1.850
Royal Hua Hin                  1.600

Kertaluonteista kulumaksua ei enää peritä ensi kaudella, vaan viikkokisojen osallistumismaksu nousee 120 Bathiin, josta pieni osa käytetään mm kalenterisovelluksen parantamiseen.

Osallistuminen: Kaikkiin peleihin  on ilmoittautumiset tehtävä kalenteriin. Ensimmäisellä kerralla käy myös sp-ilmoittautuminen. Viikkokisojen osallistumismaksu, 120 THB, tulee suorittaa kaikkien pelaajien myös, vaikkei kilpailisikaan. Lauantai-ja maanantai- aamupeleissä keneltäkään ei peritä osallistumis- eikä kulumaksua ja niihin voi osallistua myös he, jotka eivät kilpaile. Tämä on mainittava ilmoittautuessa (EK =ei kilpaile). Aamupelien kilpailuihin osallistujat merkitsevät nimensä perään joko 2 tai SK tai molemmat.

FinnGolf Hua Hin yhteenveto kaudelta 2019-2020

Kausi 19-20 käynnistyi oikeastaan jo Suomessa uudistuksella joka helpotti huomattavasti kisojen käytännön järjestelyjä Hua Hinissä. Seppo Rintala oli hankkinut meille sähköisen pelaajakalenterin jota testailimme kesän aikana. Yllättävän hyvin jäsenemme myös ottivat sen käyttöönsä.

Kesäkisa heinäkuussa Suomen Lappeenrannassa kokosi 48 pelaajaa Viipurigolfin helteiselle ja haastavalle kentälle pariksi päiväksi.

Varsinainen kausi aloitettiin Hua Hinissä 30.11.2019 kapteeni Seppo Tikkalan tyylipuhtaalla avauksella Lake Viewn 1-tiiltä.

Perinteinen seuraottelu Pattay vs Hua Hin pelattiin tänä vuonna Pattayalla. Eikä se turha reissu ollutkaan. Paremmat päivänsä nähnyt pysti nimittäin tuotiin kotiin ensimmäistä kertaa. Nyt se on ehostettu, korjattu ja kiilloitettu – kiitos Visa Monosen.

Perinteeksi on myös muodostunut Pikkujoulukisat (johon tänä vuonna osallistui ennätykselliset 52 pelaajaa), Tapaninpäivän golfajelu sekä muutama bussimatka lähiseutujen kentille.

Odotettu Black Mountainin maaottelu Ruotsi-Suomi-Norja-Tanska yhdisti 35 finngolfilaista puhaltamaan yhteen hiileen ja tsemppaamaan Suomea voittoon. Näin onnellisesti kävikin ja otimme voiton ruotsalaisten kotikentällä ihan kaikissa sarjoissa ja naiset kaksoisvoiton jo toisen kerran.

Kiertopalkintokisa MESTIS pelattiin 49 pelaajan voimin kolmessa sarjassa (miehillä A- ja B-sarja sekä naisilla oma).

Kutsukisoja oli  kauden aikana 23 kpl sekä joka lauantai ja maanantai aamukisat. Eli innokkaimmat pääsivät kolmasti viikossa pelaamaan FinnGolfin järjestämille kentille seurahintaan. Kutsukisoissa oli keskimäärin 42 pelaaja, ma ja la kisoissa vähemmän.

Erikoiskilpailuja oli sopivasti aina välillä kuten Scramblea, Best Ballia normaalin pistebogeyn tilalla. Suuren suosion saavutti ”Kurren kakkoset” jossa kahdella lyönnillä reikään osunut saattoi päästä jopa yksin palkintopotin haltijaksi. Idean isänä Kurt Westerling.

Ennen päätöskisaa alkoi koronaviruksesta kantautua jo huolestuttavia uutisia. Kisa kuitenkin päästiin vielä pelaamaan 37 pelaajalla 19.3. Ajoitus ei olisi voinut olla parempi. Seuraavalla viikolla jo kentät sulkeutuivat.

Hua Hinin Seudun Suomiseuran hallitukseen saatiin meiltä kolme edustajaa helmikuun vaaleissa.

FinnGolf on tuonut suomiseuraan yhteensä 221 jäsenmaksun maksanutta jäsentä kun koko Suomiseurassa on yhteensä 395 jäsentä – eli yli puolet koko jäsenmäärästä on meitä golfareita.

FinnGolfin hallitukseen valittiin joulukuun kokouksessa Seppo Tikkala pj., Elina Rintala, Maria Ahlholm, Seppo Rintala, Seppo Ahlholm, Seppo Heino, Kurt Westerling ja Paavo Reunanen.

Toimitsijoiksi on saatu Pirkko Heino, Mikko Raula ja Teppo Hälikkä jotka avustavat oman aikataulunsa salliessa. Lisää vapaaehtoisia otetaan mielellään mukaan toimintaan.

Yhteenvetona kausi oli kaiken kaikkiaan antoisa, tavoite saavutettiin eli pystyttiin kokoamaan suomalaisia yhteen Thaimaan kentille, tajoamaan yhä suuremmalle joukolle jäseniämme hyvää, pitkäkestoista liikuntaa , onnistumisen iloa, kehittymistavoitteita ja ennenkaikkea näinä päivinä tärkeää ja harvinaista sosiaalista kanssakäymistä samanhenkisten ihmisten seurassa vieläpä mahdollisimman edulliseen hintaan.

Kisojen järjestämisissä myös kehityssuunta oli ylöspäin. Opittiin hyödyntämään kisakalenteriamme  ja vastuita jaettiin nimeämällä kullekin kisalle oma kilpailun johtaja joka huolehti kisojen toimivuudesta käytännössä.

Tämähän alkaa kuulostaa ihan oikean urheiluseuran yhteenvedolta, mutta meidän tapauksessa tärkeää on muistaa että tätä toimintaa pidetään yllä vain ja ainoastaan innokkaiden vapaaehtoistyöntekijöiden voimin.

Kiitos tälle porukalle. Kiitos myös jäsenille. Yhdessä on mukavaa ja helppoa pelailla vieraalla maalla, mutta omalla kielellä.

Tästä on hyvä jatkaa uudelle kaudelle

Kauden 2019-2020 päivitetty ohjelma

31.10.  Avauspeli Lake View  klo 9.30 alk.
07.11. Viikkokisa Majestic  klo 10.54 alk.
14.11. Viikkokisa Lake View  klo 9.30 alk.
21.11. Viikkokisa Palm Hills  klo 10.24 alk.(erikoispeli)
Maanantai 25. 11. SEAPINE klo 8.30 alk. !!!!
28.11.-29.11. Seuraottelu Pattayalla Bussi lähtee klo 6.30
05.12. 07.12., 09.12. Fincafe Open, 3 päivän turnaus Lake Viewissa alk. to klo 10.20
12.12. Päiväretki Royal Rachaburi  (erikoispeli) Bussi lähtee klo 7.30
19.12. Pikkujoulukisa Palm Hills  klo 10.24 alk.
26.12. Tapaninpäivän golf-ajelu Seapine klo 8.30 alk. (erikokoispeli)
02.01. Viikkokisa Palm Hills klo 10.24 alk. (erikoiskilpailu)
09.01.  Viikkokisa Lake View klo 9.30 alk
16.01.  Viikkokisa Seapine klo 9.00
23.01.  Viikkokisa Palm Hills klo 10.24 alk.
30.01.  Viikkokisa Lake View (erikoispeli) klo 9.30 alk.
06.02.  Yhden yön ja kahden pelin retki Kanchanaburiin (erikoisp. toisena päivänä)
13.02.  Viikkokisa  Seapine klo 9.20 alk.
20.02.  Viikkokisa Palm Hills, varalla Lake View
(Ruotsi- Norja – Tanska – Suomi  Maaotteluilm. myöhemmin)
27.02.  MESTIS Seapine klo 9.50 alk.
05.03.  Viikkokisa Lake View
12.03.  Viikkokisa Seapine, klo 8.20 alk. erikoispeli
19.03.  Kauden virallinen päätöskisa, Palm Hills klo 10.32 alk.
26.03.  Kerta kiellon päälle, Palm Hills klo 10.32 alk.

Lisäksi joka lauantai aamupelit alk. klo 7.30 Seapinessa ja joka maanantai aamupelit alk. klo 7.30 Lake View:ssa. Erikoispeli tarkoittaa, että se on jokin muu, kuin perinteinen pistebogey

Yhteenveto kaudelta 2018-2019

FinnGolf Hua Hinin koko ajan kasvavan joukon kausi aloitettiin perinteisesti kapteenin Vice President Seppo Tikkalan avauslyönnillä 8.11.2018. Tätä ennen jo kesällä kisailtiin Pickalan upealla kentällä 44 pelaajan voimin.
Ystävyysotteluun Pattayaa vastaan toimimme isäntinä ja kisaan varustauduttiin harjoituskierroksella ja toinen toistamme tsempaten. Valitettavasti Pattaya vei voiton ja pytyn takaisin Pattayalle hiuksenhienosti voittamalla 1 pisteellä.
Viikkokisojen välissä meillä oli perinteiset Itsenäisyys-, Pikkujoulu-  ja Tapaninpäivänajelu tehtiin Royal Ratchaburgiin. Muita retkiä tehtiin yön yli retki Ratchaburgiin jossa pelattiin Royal Ratchaburg ja Dragon Hills. Loppukaudesta vielä MESTIS ja Päätöskisa.
Kauden ehdoton kohokohta oli maaottelu Ruotsi – Suomi – Norja johon kustakin maasta osallistui 25 pelaajaa. Ruotsalaiset olivat isäntinä ja järjestelyt olivat huppuluokkaa kuten myös puitteet Black Mountainin upealla kentällä. Nyt ensimmäisellä kerralla pelattiin yksilöpeli ja pärjäsimme siinä todella hienosti. Ensi vuonna mukaan tulee myös Tanska ja silloin kilpailumuoto on maaottelu joukkuekilpailuna.
Hyväntekeväisyyskohteemme Power of Love Childrens Home orpokodin lapset vietiin syksyn aikana kalastusretkelle sekä muutaman kerran myös rangelle opettelemaan golfia.
Kauden onnistumisia: Mestaruuskisan ja kiertopalkinnot tällä kaudella voittivat Visa Moninen ja Anneli Räsänen. Suomi-Ruotsi-Norja maaottelun kaksoisvoitto naiset: Anne Heiskanen ja Maria Ahlholm, Hole In One: Tarja Haapanen ja Paavo Reunanen.
Virallisia kutsukisoja kauden aikana oli 23 kpl. Lisäksi koko kauden ajan pelattiin maanantai- ja torstaikisat joihin ei erillistä kutsua. Pelaajamäärät vaihtelivat 24-50 välillä ja pelimuotoja oli pistebogeyn lisäksi scramble sekä lähemmäs lippua ja pisin draivi.
Jäsenrekisterin mukaan meillä on tällä hetkellä maksavia jäseniä 177 ja rekisterissä kaiken kaikkiaan 236 jäsentä.  Facebookissakin jäseniä  on 192.

Sponsoritoiminta: GolfShop Hua Hin Kari Männikkö, Golf Pro Juha-Matti Vuorinen, Evergreen Olli Palmu sekä ravintolat FinnGafe & Bakery Jorma Seurujärvi, I Rice Pom Laine ja Mr Danś 88 Dan Lassus ovat tukeneet toimintaamme ja me olemme vierailleet näissä palkintojen jaon merkeissä ruokailemassa.  Kiitos sponsoreille palkintolahjoituksista!!

Suurkiitos järjestelytoimikunnalle Seppo ja Kaija Tikkala, Seppo ja Elina Rintala, Seppo ja Maria Ahlholm ja Kurt Westerling

YHTEENVETO KAUSI 2018-2019

Seuramme kulunut kausi on saatu nyt onnistuneesti päätökseen. Yhteeenveto kaudesta  17-18 on nähtävillä facebook-sivuillamme.  Kaksi vuotta vanhan seuramme jäsenmäärä on nyt peräti 138. Tämä tarkoittaa, että mahdollisuutemme oman golf-toimintamme ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi ovat nyt erittäin hyvät. Marraskuun alusta maaliskuun lopulle kestänyt aktiivinen golfaaminen Hua Hinissa odottaa nyt seuraavaa yhteistä tapahtumaamme, joka on kesäpeli 26.07. Pickala-Golfissa. Täällä pelaamme Forest –kentällä perinteisen pistebogeyn. Pelin jälkeen saunomme, kerromme kuulumiset ja ruokailun yhteydessä jaamme palkinnot. Tästä tulee vielä erillinen kutsu kaikille kesäkuussa.

Ensi kaudesta on alustava ohjelma liitteenä. Oleellinen muutos aikaisempaan on se, että pelaamme koko kauden ajan kolmena päivänä (ma, to ja la) joka viikko! Torstaisin on vanhaan tapaan viikkokisat, joista lähetetään aina kutsut ja lähtöryhmät etukäteen. Kenttinä viikkokisoissa ovat Lake View, Sea Pine ja Palm Hills. Maanantai- ja lauantai-aamujen peleihin ei lähetetä erillisiä kutsuja, vain yleistiedote. Näiden pienempien pelitapahtumien kenttinä ovat Lake View (maanantai) ja Sea Pine (lauantai). Kenttien hinnat (sis caddy feen) ensi kaudella ovat: Lake View 1550,  Sea Pine1800 ja Palm Hills 1950. Hinnat ovat samat myös Sea Pinen ja Lake Viewin aamupeleissä. Koska kausiohjelmamme on vielä alustava, on mahdollista, että 2 -3 torstain viikkokisaa pelataankin Majesticissa. Nämä olisivat joukkuepelejä.

Torstaina 10.01. pelaamme mielenkiintoisen erikoiskilpailun Sea Pinessa. Palkinnot jaetaan saman päivän iltana golf-klubilla, jossa nautimme illallisen meren kohina taustamusiikkinamme!

Suomi-seuraan kuuluvien Pattayan ja Hua Hinin joukkueiden välinen seuraottelu pelataan to 29.11. Sea Pinessa. Edellisenä päivänä harjoittelemme vieraidemme kanssa leikkimielisellä kisalla Lake Viewissa. Tavoitteenamme on napata itsellemme Pattayan golfareilla lainassa oleva kiertopalkinto!

Yhden päivän bussiretken Royal Rachaburiin tai Panurangsiin teemme 27.12. ja kahden päivän bussiretken teemme Kanchanaburiin 07.02.-08.02.

Suomi-seuraa vastaava ruotsalainen seura on käynnistänyt neuvottelut ”maaottelun”  Ruotsi-Tanska-Norja-Suomi järjestämiseksi. Alustava ajankohta olisi kuulemma 03. tai 04.12 ja pelipaikkana Banyan. Olen ehdottanut Ruotsin seuran vetäjälle, että joukkuepelimuotona olisi pistebogey, johon  kaikki saisivat osallistua, mutta vain tietty määrä parhaita tuloksia laskettaisiin joukkueen tulokseen. Tarkoituksena on, että tästä tulisi vuosittainen maaottelu-tapahtuma, jonka kutsujana olisi ensimmäisenä vuonna Ruotsi.

Seuraavan kerran tapaamme siis heinäkuussa Siuntion Pickalassa.  hyvää kevättä ja alkavaa golf-kesää kaikille!   t. Seppo T.

YHTEENVETO KAUDELTA 2017 – 2018

Pelimaksumme menneellä kaudella olivat 1750-1900 thb sisältäen caddy feen. Tätä hintatasoa voimme pitää tyydyttävänä, mutta nyt, kun jäsenmäärämme on kasvanut, on meillä enemmän poweria yrittää neuvotella hintoja vielä 100 thb alemmaksi. Tämä jää nähtäväksi, tärkeämpää kuitenkin on, että olemme saaneet Palm Hills:in kolmanneksi kotikentäksemme ja voimme pitää torstai-päivän myös Lake Viewissa ja Seapinessa pelipäivänämme.

Kanchanaburin yhden yön golf- retken lisäksi teemme päiväreissun Royal Rachburiin. Tämän lisäksi olemme käynnistäneet Pattayan Suomiseuran kanssa neuvottelut seuraotteluiden uudelleen käynnistämiseksi. Pattayalla odottaa meitä jo valmis kiertopalkinto mukaan otettavaksi. Matka tehtäisiin bussilla. Pelipäiviä olisi 2. Joukkueen tulokseen huomioitaisiin esim. 12 parasta pistemäärää eikä osanottajamäärää tultaisi rajoittamaan. Pattayn kanssa seurapelien käynnistäminen on toistaiseksi vielä epävarmaa.

Kaikkien peliemme osalta on kilpailuun osallistuminen tietenkin vapaaehtoista, aivan yhtä hyvin voi vain fiilistellä.
Jokaiselta pelaajilta edellytämme, että 600 thb:n HHSS:n jäsenmaksu on maksettu ennen pelaaamista. Vouden 2018 jäsenkortteja myydään jo syksyllä eikä uusien jäsenten tarvitse siis maksaa erikseen syksyn 2017 maksua. Jäsenkortteja voi ostaa netistä, Varikolta ja myös kentiltämme ennen pelin alkua ( Mervi Karhulta ja Elina Rintalalta).

Meillä on nyt kaikkiaan 6 sponsoria (ks nettisivumme). Tämä mahdollistanee sen, että meidän ei enää tarvitse ottaa kilpailumaksusta rahaa ”lähimmäksi lippua”-kisan palkintoihin. Uusimpana sponsorinamme aloittaa pieni, erittäin viihtyisä golf-hotelli Evergreen Hua Hin. Sponsorimme järjestävät meille avoimien ovien päivät, jotta meidän olisi helpompi suositella heidän tuotteitaan myös vieraillemme.

Pelaajien tasoitukset määräytyvät syksyn tilanteen mukaan. Kaikkien tulisi ilmoittaa ennen ensimmäistä peliään voimassa oleva ”Suomi-tasoitus”. Tasoitusta seurataan jatkossa tarkemmin, kaikilla peleissämme saavutetuilla yli 36 pisteen tuloksilla on vaikutus tasoitukseen. Se ei edelleenkään voi nousta, ainoastaan laskea.

Sivuiltamme löytyy myös oma ” Pieni Sääntökirja”, jota sovellamme tarpeen tullen. Tärkein sääntö on se, että olemme edelleenkin ystävällisiä caddy`lle ja muulle kenttähenkikunnalle. Niillä kentillä, joilla olemme pelanneet, on meillä hyvä maine. On tärkeää säilyttää se.

Mestiksessä miesten sarja pelataan (tietyin helpotuksin) lyöntipelinä, naisten sarja pistebogeyna täysin tasoituksin. Retkillämme on aina myös joukkuepelit. Kuukausikilpailuissa on kilpailumaksu suurempi, mutta vastaavasti enemmän palkintoja, mm Juha-Matti Vuorinen on jo luvannut tulevalle kaudelle 2 kpl Black Mountin:in pelilippua.

Pelitapahtumamme ovat aina siis torstaisin. Tämän lisäksi ohjelmassamme on joulukuussa 5-8 hengen ryhmissä tapahtuva Juha-Matti Vuorisen golf-opetus, jossa eri päivinä keskitytään vain yhteen osa-alueeseen. Hinta on 500thb/kerta/hlö. Jonakin päivänä järjestämme Black Mountinissa leikkimielisen minigolf-kilpailun. Saunomme ja paistamme makkaraa sen päälle. Mini-golfrata on tehty aidoille greeni-alustoille. (Mahdollisesti kierrämme ensin uuden 9. väylän kentän)

Heinäkuun 27. p:nä on meillä golf-tapahtuma Nurmijärvellä. Varsinainen kauden avaus on torstaina 09.11. Seapinessa. Tähän kannattaa jo alkaa keskittymään ja harjoitella sitä ennen koto-Suomessa vähintään viisi kertaa viikossa !

Advertisement